Στα πρώτα 50 ονόματα από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ ο Αντώνης Καραμπίνας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση-καμπάνια της Ο.Ν.ΝΕ.Δ για τους νέους στην αυτοδιοίκηση στην Αθήνα την Τρίτη 5 Μαρτίου στο Athenaeum Palace με την αίθουσα να είναι κατάμεστη δίνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα πως η γαλάζια νεολαία θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αυτοδιοίκηση Ά και Β´ βαθμού στις εκλογές του Μαΐου.
Από την Άρτα συγκεκριμένα, στα πρώτα 50 ονόματα βρίσκεται ο Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας, Αντώνης Καραμπίνας που είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος ΔΚ Αρταίων με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΝΥΝ Δήμαρχο Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη και το συνδυασμό Αρτινών ΣυνΕργασία.

Ο νεαρός Πρόεδρος έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα δρώμενα της πόλης τόσο από τα φοιτητικά του χρόνια μέσα από την παράταξη της Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ ΤΕΙ Άρτας που αναδείχθηκε κατακτώντας πολλές αυτοδυναμίες με μεγάλα ποσοστά αλλά και με την ενασχόληση του στη Νομαρχιακή Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
Αξίζει να σημειωθεί πως από τη γαλάζια νεολαία της Άρτας, υποψήφιοι θα είναι ο Αντιπρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας, Κων/νος Γιοβάρθης για Τοπικός Σύμβουλος ΔΚ Χαλκιάδων με το συνδυασμό Αρτινών ΣυνΕργασία του Χρήστου Τσιρογιάννη και το μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας Παντελής Κωλέτσος για Δημοτικός Σύμβουλος Αρταίων ΔΕ Φιλοθέης με το συνδυασμό Αρτινών ΣυνΕργασία του Χρήστου Τσιρογιάννη.
Στις φωτογραφίες ο Αντώνης Καραμπίνας με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή ΝΔ και πρόεδρο Ο.Ν.ΝΕ.Δ κ. Κώστα Δέρβο.