Στα τσίπουρα του Βαγγέλη Αργύρη

Η παράδοση τηρήθηκε και φέτος. Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, ο Βαγγέλης Αργύρης, άναψε τη φωτιά και έβαλε τα καζάνια για να βγάλει το τσίπουρο, με τον παραδοσιακό τρόπο. Φυσικά, τη χαρά του τη μοιράστηκε με τους πολλούς φίλους, συνεργάτες, συνοδοιπόρους στη ζωή, που έσπευσαν στο σπίτι του στα Γιάννενα, να συμμετάσχουν στη γιορτή της απόσταξης. Και ο Βαγγέλης με την Ρίτα, τους υποδέχονταν στη φιλόξενη αυλή τους, κι εκεί, παρέες-παρέες, με τσίπουρο, με κάθε λογιών μεζέδες, πίτες, σαλάτες, συζητούσαν τα παλιά και τα καινούρια. Και αυτή η ευωχία, κράτησε το διήμερο της απόστασης, απ’ το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Βαγγέλη, Ρίτα να είστε γεροί και του χρόνου να συναντηθούμε και πάλι…

Αναχωρήσεις
Φαίνεται πως στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχουν μόνο αφίξεις, αλλά και αναχωρήσεις. Ο πρώην βουλευτής του κόμματος στον νομό Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης, μιλώντας στην εκπομπή «ό,τι πεις εσύ» του Γιώργου Γκόντζου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «Έκλεισε ο κύκλος μου στον ΣΥΡΙΖΑ»!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Γ. Καραγιάννης, ρωτήθηκε σχετικά με την ψήφο των αποδήμων, για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία απάντησε αρχικά ότι δε θα ήθελε να σχολιάσει τη θέση ενός κόμματος, στο οποίο δεν ανήκει πια!!!

«Ο συγκεκριμένος κύκλος έχει κλείσει εδώ και καιρό… κάποια στιγμή οι κύκλοι κλείνουν, παραμένω σαφέστατα ενεργός πολίτης στον χώρο της πατριωτικής αριστεράς… Συνεργάζομαι με το σχήμα ΠΡΑΤΤΩ, που πέρα από μια κίνηση ιδεών, δε μεταφράζεται σε πολιτικό δεδομένο», ανάφερε ο Γ. Καραγιάννης.

Τελικά ως φαίνεται, σε αυτή την ταραγμένη μνημονιακή περίοδο, εκλέχτηκαν και βουλευτές «μιας χρήσης»…

Στο Ζάππειο
ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης επισκέφτηκε την έκθεση της Περιφέρειας Ηπείρου «Κερνάμε Ήπειρο» που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο. «Οι Ηπειρώτες παραγωγοί παρουσίασαν τα προϊόντα τους ως μια κίνηση εξωστρέφειας, ώστε να γνωρίσει το κοινό της Αθήνας τα εξαιρετικά προϊόντα της Ηπείρου» ήταν η δήλωση του Δημάρχου Αρταίων.

Θα κλαίς… 


Έγραφε ο ArisPortosalte on Twitter στις 6 Μαΐ 2018 για το εργοδοτικό κόστος: “Προς παπαγαλάκια Μαξίμου … Στην πράγματι αύξηση της εργοδοτικής δαπάνης έως το 2012 ήρθε η ελάφρυνση της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κ ξανά η αύξηση Τσίπρα-Καμμένου. Συμπέρασμα: Σαμαράς θα λες κ θα κλαις. Καληνύχτα σύντροφοι.

Έφτασε η ώρα να το πεί και ο Τσίπρας στον Μητσοτάκη: «Ζάεφ θα λες και θα κλαίς να μη χάσει τις εκλογές»!!!

Ο Αλέξης Τσίπρας, πατριώτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, αναφέρθηκε στην Συμφωνία των Πρεσπών και τις εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία, λέγοντας πως η κυβέρνηση θα «παρακαλάει να μη χάσει ο Ζάεφ τις εκλογές».

«Σήμερα βλέπουμε ότι ξαφνικά η κυβέρνηση άλλαξε τροπάρι. Εκεί που έλεγε ότι η Συμφωνία είναι καταστροφική, προδοτική και επιζήμια, λέει ότι πρέπει να την τηρήσουμε και να την τιμήσουμε. Φαντάζομαι ότι ο κύριος Μητσοτάκης θα παρακαλάει μην τυχόν και αλλάξει η κυβέρνηση και χάσει ο Ζάεφ τις εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία και έρθουν οι ομοϊδεάτες του στην διακυβέρνηση και πλήξουν τη συμφωνία»

Ν.Α.Σ.