Στην Άρτα ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Άρτα θα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Τρίτης 7 Μαΐου σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά. Ο Έλληνας πρωθυπουργός, αναμένεται στην πλατεία Κιλκίς το πρωί και από εκεί θα περπατήσει στον πεζόδρομο της Σκουφά με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης.

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια για κατάθεση ψηφοδελτίου
Η υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια με την συνοδεία συμβούλων μας, καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ της παράταξής μας, με τον ανώτατο αριθμό υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων, δηλαδή 51 και τοπικά συμβούλια στο σύνολο των τοπικών κοινοτήτων!

Προσερχόμενοι όλοι στο πρωτοδικείο, η κ. Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, δήλωσε:
Σήμερα είναι μια ‘μέρα γιορτής. Η Δημοτική Αναγέννηση είναι η παράταξη που θέλει τον Δήμο μας, τον δήμο Αρταίων ένα Δήμο με ανθρωπιά, με συμμετοχή και κυρίως με ανάπτυξη…
Σήμερα, καταθέσαμε το ψηφοδέλτιό μας, ένα ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ, της παράταξής μας, της «Δημοτικής Αναγέννησης».
Είμαστε μια μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη που ενώνει ανθρώπους με γνώσεις, με εμπειρία, ταλέντα και ικανότητες.
Είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ! να αναδείξουμε τον Δήμο μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του…Να κάνουμε την Άρτα μας, μια πόλη που όλοι θα θέλουμε να ζούμε και να δημιουργούμε…την καλύτερη πόλη σε όλη την Ελλάδα!
Έχουμε την εμπειρία, έχουμε το σχέδιο, έχουμε την όρεξη και τον ενθουσιασμό αλλά κυρίως έχουμε την Αγάπη για τον τόπο που μας γέννησε.
Ο συνδυασμός μας «Δημοτική Αναγέννηση» αποτελείται από τον μέγιστο αριθμό των υποψηφίων, δηλαδή 51 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, με υποψήφια τοπικά συμβούλια στο σύνολο των τοπικών κοινοτήτων.
Είμαστε έτοιμοι!
στην Άρτα της ζωής μας θα είμαστε όλοι εκεί!

Περιοδείες Αλέξανδρου Καχριμάνη και υποψήφιων Περιφερειακών συμβούλων την Τρίτη 7 Μαΐου 2019
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου», αύριο Τρίτη και από τις 6 μ.μ. θα επισκεφθεί διαδοχικά τις τοπικές κοινότητες:
Καρίτσα, Ζίτσα, Πρωτόπαππα, Σακελαρικό, Μαζαράκι, Κουκλιοί, Βασιλόπουλο, Δεσποτικό, Βουτσαρά, Γκρίμποβο, Βροσύνα, Παλιουρή.
Περιοδείες Αλέξανδρου Καχριμάνη και υποψήφιων Περιφερειακών συμβούλων την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου», την Τετάρτη 8 Μαΐου και από τις 5.30 μ.μ. θα επισκεφθεί διαδοχικά τις τοπικές κοινότητες:
Τύρια, Καταμάχη, Ζωτικό, Καταμάχη, Ζωτικό, Μπεστιά, Σιστρούνι, Ρωμανό, Αλεποχώρι Μπότσαρη, Δερβίζιανα, Αχλαδέα, Βαργιάδες, Κοπάνη.

«Κοινό των Ηπειρωτών»
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Ζάψας κατέθεσε στο Πρωτοδικείο τον συνδυασμό της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών», με 72 υποψήφιες και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, το Κοινό των Ηπειρωτών θα συνεχίσει να βρίσκεται σε όλες τις γωνιές της Ηπείρου, προτάσσοντας ένα νέο μοντέλο στην διοίκηση και την ανάπτυξη της Περιφέρειας, με άξονες τη δημοκρατία, τη συμμετοχή και τη διαφάνεια.
Με ήθος, χωρίς κραυγές και εντυπωσιασμούς, δηλώνουμε καθημερινά παρόντες μέσα από το πρόγραμμά μας και καλούμε τις Ηπειρώτισσες και τους Ηπειρώτες να συστρατευτούν μαζί μας, για την Ήπειρο των ονείρων μας. Έναν τόπο ευημερίας, για τον οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι.

ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ

Η παράταξη ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ με επικεφαλή τον Δημήτρη Δημητρίου κατέθεσε την Κυριακή 5 Μαΐου στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων το ψηφοδέλτιο μετο οποίο θα κατέλθει στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου. Ο κ. Δημητρίου δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε στο κοινό της Ηπείρου ένα νέο και πολύ δυναμικό συνδυασμό που θα διεκδικήσει επάξια την θέση της νέας Περιφερειακής Αρχής. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ, τον κόσμο που μας έχει αγκαλιάσει και μας δίνει δύναμη καθημερινά. Καλό αγώνα και καλή επιτυχία για μία Νέα Ήπειρο Όλων!»

Στην Ήπειρο 6 έως 8 Μαΐου 2019
Περιοδεία υποψηφίου ευρωβουλευτή Γιώργου Καμίνη

Την Ήπειρο επισκέπτεται από σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής
Δευτέρα 6 Μαΐου (Ηγουμενίτσα)
-Στις 19.30 θα μιλήσει στην Ηγουμενίτσα, σε εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής για τις Ευρωεκλογές, στο Πνευματικο Κέντρο “Πάνθεον” (Εθνικής Αντιστάσεως 44)
– Νωρίτερα, ο κ. Καμίνης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους (Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον»)
Τρίτη 7 Μαΐου (Πρέβεζα & Άρτα)
– Στις 12:30 ο Γ. Καμίνης θα επισκεφθεί το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας (Ελ. Βενιζέλου 15)
– Αμέσως μετά θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο.
– Στις 13:00 ο Γ. Καμίνης θα μιλήσει στο «Metropolis Café» (Ελ. Βενιζέλου 14)
– Στις 20:00 ο Γ. Καμίνης θα παραθέσει ομιλία στην Άρτα, στο Ξενοδοχείο Κρόνος (Πλατεία Κιλκίς)
Τετάρτη 8 Μαΐου (Ιωάννινα)
Στις 19.30 ο Γ. Καμίνης θα μιλήσει στα Ιωάννινα, σε εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής, στο Συγκρότημα “Λιθαριτσιά” (Ζαλοκώστα 21)