Στην Άρτα ο Γερουλάνος

Επαφές με μέλη και φίλους του Κινήματος Αλλαγής

Θέλουμε νέο Παραγωγικό Μοντέλο Ανάπτυξης

Η νέα πολιτική γενιά να διεκδικεί την εξουσία για να τη μοιράσει

Την Άρτα επισκέφτηκε ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου. Ξεκίνησε από τη λαϊκή αγορά της πόλης, όπου συνομίλησε με τους εμπόρους αλλά και με τους καταναλωτές. Περπάτησε συνοδευόμενος από φίλους και στελέχη την οδό Βασιλέως Πύρρου ενώ δεν παρέλειψε να περάσει και από τον οδό Σκουφά όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους καταστηματάρχες για την κατάσταση στην αγορά. Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κεντρική του ομιλία. Εκεί παρουσίασε στους συγκεντρωμένους πολίτες της Άρτας την πολιτική του πρόταση για την αναγέννηση της κοινωνίας, της οικονομίας και της δημοκρατικής παράταξης.

Μίλησε για τις ιδιαιτερότητες του νομού και την ανάγκη για ένα ριζικό σχέδιο διοικητικής ανασυγκρότησης της χώρας με στόχο ένα νέο παραγωγικό μοντέλο:
«Χρειαζόμαστε μια νέα πολιτική γενιά η οποία να αντιλαμβάνεται ότι την εξουσία θα την διεκδικήσει για να τη μοιράσει και όχι για να την οικειοποιηθεί. Χρειαζόμαστε ένα νέο Παραγωγικό Μοντέλο Ανάπτυξης. Να διευρύνουμε δηλαδή την παραγωγική βάση η οποία συρρικνώνεται, να βάλουμε περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες στο παιχνίδι. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάμε την εξουσία εκεί που λογοδοτεί, δηλαδή, στις τοπικές κοινωνίες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές είναι να μεταφράσουμε το όραμα του ΠΑΣΟΚ σε θέσεις και προτάσεις για το μέλλον που μιλούν σε κάθε προοδευτικό πολίτη, σήμερα, και να μιλήσουμε για το μέλλον».
Κατόπιν, συνέχισε τις συναντήσεις του με υποστηρικτές και στελέχη και αναχώρησε για την πόλη της Πρέβεζας.