Στην Άρτα ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γ. Κύρτσος

Με επίσημο προσκεκλημένο τον Ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΝΟ.Δ.Ε Άρτας της Ν.Δ το πρωί του περασμένου Σαββάτου στο ξενοδοχείο «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ».

Ο κ. Κύρτσος μίλησε για την ανάγκη καθαρής νίκης της Ν.Δ. η οποία αποτελεί προϋπόθεση μιας ισχυρής κυβέρνησης που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της οικονομίας και της κοινωνίας ενώ αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στην Ελλάδα υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί ένα τριπλό εκλογικό σοκ.

Σε ότι αφορά την Ε.Ε, σημείωσε ότι έχει γίνει ανακατάταξη των δυνάμεων στο εσωτερικό της με την Ελλάδα να είναι η μεγάλη χαμένη. «Άρα, θα πρέπει να βάλουμε τάξη στα εσωτερικά μας, να ενισχύσουμε την συγκριτική μας θέση στην Ε.Ε και αυτό γιατί όσο ψηλότερα είσαι, τόσο περισσότερο ακούγεται η φωνή σου και βάζουμε τα δυνατά μας να πάει καλύτερα η Ε.Ε στο σύνολό της». Σύμφωνα με τον κ. Κύρτσο, υπάρχουν δύο Ευρωπαϊκές Ενώσεις. «Η Ε.Ε με τα λάθη και τις αδυναμίες της αλλά και με τους κανόνες της για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες και η Ε.Ε που επιθυμούμε και θα δώσουμε ένα μακροπρόθεσμο αγώνα για να φτάσουμε εκεί».

Ο κ. Κύρτσος φθάνοντας στην αίθουσα για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Άρτας, είχε σύντομη συνομιλία με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και επανέλαβε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου για την ευρωβουλή. Ο κ. Κύρτσος δεν έκανε πρόβλεψη για το χρόνο αλλά μόνο για το αποτέλεσμα των εκλογών υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί σε όλες τις αναμετρήσεις.

Η ΝΟΔΕ Άρτας μέσω του προέδρου της Δημήτρη Σκανδάλη δώρισε ένα αναμνηστικό από την ιστορική, Παλαιά Γέφυρα Άρτας στον Ευρωβουλευτή της ΝΔ.