Στην κορυφαία έκθεση Food Expo 2019 προβολή της Ηπείρου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετείχε στη Food Expo, που συγκεντρώνει χιλιάδες εκθέτες και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση προώθησης και προβολής τοπικών προϊόντων, όπου, παραγωγοί και επιχειρηματίες από την Ήπειρο έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στην εγχώρια αγορά τα μοναδικά ποιοτικά τους προϊόντα, παράλληλα όμως και στις ξένες αγορές. Όπως ανέφεραν από την Περιφέρεια Ηπείρου, πρόκειται για μία σημαντική δράση εξωστρέφειας που έχει αποδειχθεί ότι βοηθά τους Ηπειρώτες παραγωγούς.

Στην ίδια έκθεση προβάλλεται και αναδεικνύεται ο γαστρονομικός πλούτος της Ηπείρου σε μία σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν από την Παρασκευή μέχρι και προχθές Δευτέρα.
O Δήμος Αρταίων δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει την αξιέπαινη πρωτοβουλία και παρουσία του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Άρτας και του Επιμελητηρίου Άρτας στην έκθεση Food Expo, όπου σε συνεργασία και με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας (παράρτημα Άρτας), τον Σύλλογο Αρτοποιών Άρτας και επιχειρηματίες της περιοχής μας, μαγείρεψαν και παρουσίασαν όμορφα και γευστικά πιάτα με βάσει τα τοπικά μας προϊόντα, αναδεικνύοντας έτσι την γαστρονομία της περιοχή μας. «Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν. Στηρίζουμε και προωθούμε την γαστρονομία της Άρτας» σημειώνει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης