Στην Κύπρο ο Περικλής Μίγδος

Για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών MountMed και του Δημου Γεωργίου Καραϊσκακη καθώς και των υπολοίπων Δήμων του Δικτύου Πίνδος στην ειδική τελετή που έγινε στον Καλοπαναγιώτη στην Κύπρο, βρέθηκε ο Περικλής Μίγδος.

Η επίσκεψη διοργανώθηκε από το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων και Μετεώρων και η εκδήλωση έγινε παρουσία του κου Γιαννάκη Παπαδούρη πρώην Επιτρόπου Ορεινών Κοινοτήτων Κύπρου, Συμβούλου του Προέδρου Αναστασιάδη και πρώην Κοινοτάρχη της Κοινότητας Καλοπαναγιώτη , της Επίτροπου Περιβάλλοντος της Κύπρου κας Βασιλείου Κλέλιας αλλά και των Δημάρχων της Πίνδου.

«Για τον ορεινό Δήμο μας το Μνημόνιο Συνεργασίας αποτελεί μια πρακτική εξωστρέφειας και ένα πεδίο υιοθέτησης, και όχι αντιγραφής του επιτυχημένου μοντέλου Ανάπτυξης του όρους Τρόοδος .Το πρώτο βήμα έγινε. Προσκαλέσαμε τα στελέχη του Ινστιτούτου και τον κο Παπαδούρη και στον Δήμο μας για να συνεχιστεί η ολοκλήρωση της συνεργασίας. Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Εθνικού Πάρκου και συνδημότη μας Σεραφείμ Φελέκη για την άρτια και υποδειγματική διοργάνωση και φυσικά στο Ινστιτούτο για την ομολογουμένως εξαιρετική φιλοξενία» σημείωσε σε σχετική ανάρτηση ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη.