Στην τοπική κοινότητα Πολυδρόσου η Δημοτική Αρχή

Την Τοπική Κοινότητα Πολυδρόσου επισκέφτηκε η Δημοτική αρχή στο πλαίσιο του “Διαλόγου με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία”, που πραγματοποιεί σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες από την αρχή ήδη του έτους.

Στη συνάντηση μαζί με τον Δήμαρχο, συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωτήρης Χρηστούλης, ο Αντιδήμαρχος Παντελής Κωλέτσος, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ Παναγιώτης Γαλάνης, η Γενική Γραμματέας Εύη Βασιλάκη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Nίκος Μπαλάγκας, Μέλη της Κοινότητας.

Ακόμη, εκκλησιαστικοί παράγοντες, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και κάτοικοι της περιοχής βρέθηκαν στον “Διάλογο” προκειμένου να τοποθετηθούν για όσα έχουν γίνει αλλά και για τις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν το επόμενο διάστημα.

Στον διάλογο που ακολούθησε υπήρξε μια γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση για το Πολύδροσο και για όσα αφορούν τους πολίτες του. Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Τσιρογιάννης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, για την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης ελαστοσυνθετικού τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ στου Δημοτικού Σχολείου, για τις ασφαλτοστρώσεις αγροτικής οδοποιίας αλλά και για διάφορα τεχνικά έργα που προγραμματίζονται.