Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας

Πλήθος επισκεπτών στο περίπτερο-Μεγάλη ανταπόκριση για τα νέα προϊόντα

Δημήτρης Πετανίτης: πιστοποιούμε την ανοδική πορεία του Συνεταιρισμού

Άλκης Μπανταλούκας: Καινοτομούμε με ” Έτοιμο Ψημένο Μπιφτέκι Κοτόπουλου”

Από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου 2024 – η 88η ΔΕΘ- άνοιξε τις πύλες της, με πολύ κόσμο να έχει ήδη σπεύσει να δει τα περίπτερα και τις δράσεις, που διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης το πρώτο Σαββατοκύριακο. Η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης λειτουργεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, από το Σάββατο 7 έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024.
Τιμώμενη χώρα της ΔΕΘ 2024: Η Γερμανία, η οποία θα παρουσιαστεί, υπό το brand «made in Germany» – περίπτερο 13. Κι ακόμη, Φεστιβάλ για χόμπι, αφιερώματα, μουσικά events, συναυλίες, δράσεις, διαλέξεις, συμπόσια, συναντήσεις και εκδηλώσεις εμπλουτίζουν την ετήσια γιορτή της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Βορείου Ελλάδας.

Στην ΔΕΘ 2024 συμμετέχουν περισσότεροι από 1.300 εκθέτες, σε δεκάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα που διεξάγεται η έκθεση, ενώ δεκάδες είναι οι διεθνείς συμμετοχές.
Κι ακόμη:
-32.000 τ.μ εκθεσιακού χώρου
-25 κρατικές, διεθνείς συμμετοχές
-9 αφιερώματα
-Music Events
-Δυναμική παρουσία Επιμελητηρίων και Περιφερειών

Η Ελλάδα είναι γνωστή για την ποικιλία των γεύσεων και των περιφερειακών προϊόντων της. Στο αφιέρωμα “Γεύσεις από Ελλάδα” φιλοξενούνται τα αυθεντικά προϊόντα, οι τοπικές γεύσεις και οι συνταγές της πλούσιας ελληνικής γης, οι οποίες φημίζονται διεθνώς για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Οι πρώτες ύλες, τα ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα, οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για τις νέες διατροφικές συνήθειες, αλλά και η επιστροφή στην αξία της τοπικής κουζίνας, αποτελούν τον πυρήνα του αφιερώματος το οποίο προσκαλεί τους επισκέπτες σε μια ενδιαφέρουσα διαδραστική γευσιγνωσία.

Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και εκδηλώσεων καθόλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, η κάθε Περιφέρεια θα έχει τη δική της ημέρα για να «στρώσει το τραπέζι» στους επισκέπτες και να τους συστήσει τις γαστριμαργικές προτάσεις της με εξαιρετικά εδέσματα. Επιπλέον, το γιορτινό κλίμα της ημέρας, θα πλαισιώνουν διαγωνισμοί με τυχερά έπαθλα, αλλά και διασκεδαστικά παιγνίδια.

Δυναμική παρουσία ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ 
Στα πλαίσια αυτά, στην ΔΕΘ 2024, συμμετείχε ο ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑΣ που αποτέλεσε πόλο έλξης για επισκέπτες αλλά και άλλους εκθέτες.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο περίπτερο του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας που συμμετέχει στην ενέργεια του Επιμελητηρίου Άρτας το οποίο έχει σταθερή παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια και προτεραιότητά του είναι η στήριξη των επιχειρήσεων –μελών του.
Να σημειωθεί πως το εκθεσιακό αφιέρωμα Ελλάδα και Επιχειρηματικότητα, φιλοξενεί την πολυσυλλεκτική εκπροσώπηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και αναδεικνύει τις τρέχουσες καταναλωτικές τάσεις και το εμπορικό προφίλ της εγχώριας αγοράς. Συμμετέχουν όλα τα επιμελητήρια της χώρας με εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις υπό την οργανωτική επιμέλεια της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ). Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα Περίπτερα 2 και 3 για να γνωρίσουν ποικιλία νέων και παραδοσιακών προϊόντων, να αναζητήσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες, αλλά και να ενημερωθούν για διάφορες προσφερόμενες υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις σύγχρονες καταναλωτικές απαιτήσεις.

Παρουσίες και δηλώσεις
Στο Περίπτερο του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, πέραν του Προέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Γκολομάζου, το επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας Δ. Χουλιάρας κ.α.

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Δημήτρης Πετανίτης, ο Γενικός Διευθυντής Άλκης Μπανταλούκας και μέλη του προσωπικού υποδέχθηκαν τους επισκέπτες και τους παρουσίασαν τα νέα προϊόντα.
Ο Πρόεδρος του Πτηνοτροφικού ανέφερε ” Με την παρουσίασή μας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πιστοποιούμε την ανοδική πορεία του Συνεταιρισμού που παράγει το πιο γευστικό κοτόπουλο στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, παρουσιάζουμε τα νέα μας προϊόντα ενώ στο άμεσο μέλλον ετοιμάζουμε νέες καινοτομίες πάνω στο κορυφαίο προϊόν μας”.

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής Άλκης Μπανταλούκας τόνισε ” Καινοτομούμε εισάγοντας στην αγορά ” Έτοιμο Ψημένο Μπιφτέκι Κοτόπουλου” με τη σφραγίδα γνωστών ΣΕΦ που απέδειξε και από τη γευστική δοκιμή που έγινε στο περίπτερό μας ότι καλύπτει απόλυτα τις διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών κάθε ηλικίας”.
Παράλληλα, για άλλη μια χρονιά υπάρχει δυναμική παρουσία επιχειρήσεων από Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίες προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στο μεγαλύτερο ετήσιο εμπορικό και οικονομικό γεγονός της χώρας που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024.