Στον Εισαγγελέα Πρέβεζας ο 48χρονος δολοφόνος

Συνελήφθη μετά από έρευνες ο 48χρονος δράστης που είχε πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά δύο ακόμα άτομα σε επεισόδιο στη Μυρσίνη, ο ένας εκ των οποίων κατέληξε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.
Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη κοντά σε ποτάμι στην περιοχή του Σκεπαστού, που το μεσημέρι του Σαββάτου είχε πυροβολήσει τον αδερφό του και έναν 40χρονο από το Μεγαδένδρο. Το περιστατικό έγινε έξω από το σπίτι του στην Άνω Μυρσίνη, ενώ, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι τρεις άντρες φέρεται να είχαν πιαστεί στα χέρια για προσωπικές διαφορές που είχαν. Ο 48χρονος αρχικά αποχώρησε από το σημείο και στη συνέχεια επέστρεψε με κυνηγετικό όπλο.

Πυροβόλησε αρχικά εναντίον του αδερφού του, τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα, και στη συνέχεια εναντίον του 40χρονου, που βρίσκονταν λίγα μέτρα μακριά, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι. Ο 40χρονος, προχθές υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.
Μετά το αιματηρό επεισόδιο, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, είχαν αναπτυχθεί την ευρύτερη περιοχή και αναζητούσαν τον δράστη. Περισσότεροι από 50 αστυνομικοί συμμετείχαν στις έρευνες και τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη σε παραποτάμια περιοχή στο Σκεπαστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZANEWS ο 48χρονος από την Μυρσίνη, ο οποίος οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρέβεζας πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.
Να σημειωθεί πως κατά την παρουσία του στα Δικαστήρια, ο 48χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε.
Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο. Τελικά, αποχώρησε συνοδεία αστυνομικής δύναμης από τα Δικαστήρια και οδηγήθηκε και πάλι στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου θα κρατηθεί έως την Παρασκευή.