Στον Υφυπουργό Χρ. Τριαντόπουλο ο Περικλής Μίγδος

Στον Χρήστο Τριαντόπουλο Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές ο Δήμαρχος του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη συνοδευόμενος απο τον Γιώργο Κουρτέσα παρουσίασε την κατάσταση που επικρατεί στις υποδομές του Δήμου μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών ζητώντας την στήριξη της Κράτους ‼

Εκλογές στον Πολιτιστικό σύλλογο “Κομιτάτο” Πρέβεζας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κομιτάτο» Πρέβεζας, κατά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, αποφάσισε ομόφωνα, βάσει των σχετικών διατάξεων του ισχύοντος καταστατικού, τα ακόλουθα:
1. Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη Τακτικών και Αναπληρωματικών μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και της Εξελεγκτικής Επιτροπή, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 και ώρες 13:00 έως 16:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.
2. Τον ορισμό της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 16:00 ως καταληκτικής ημερομηνίας κατάθεσης υποψηφιοτήτων στο mail lavapr13@gmail.com ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τα ακόλουθα άτομα: Βάσω Λαδιά (6987332613) Σπύρος Πλέουρας (6947565249-), Θωμάς Τσούνης (6937287704), Χρήστος Λούπας (6941606001).
Δικαίωμα υποψηφιότητας και ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου τα οποία είναι ταμειακώς ενήμερα.

«Έχασε» την μάχη με τον καρκίνο ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Άρτας, Περικλής Πανάκης

«Έχασε» την μάχη με τον καρκίνο ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Άρτας, Περικλής Πανάκης. Σε ανακοίνωση του Συλλόγου διαβάζουμε:
«Το ψυχικό σθένος και η αξιοπρέπεια που επέδειξε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο,ας γίνει για όλους μας φωτεινό παράδειγμα για την συνέχεια της ζωής μας.
Σε ένδειξη πένθους και σεβασμού αναβάλλονται οι προσεχείς εκδηλώσεις του Συλλόγου μας».