Στο Δημαρχείο Άρτας η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Τα αιτήματα του Δημάρχου Αρταίων
Το Δημαρχείο Άρτας επισκέφτηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα. Μίνα Γκάγκα, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Άρτας ΝΔ και Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο και τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη, αφού πρώτα επισκέφτηκαν Δομές Υγείας της πόλης της Άρτας, όπως το Νοσοκομείο, το Κέντρο Υγείας και το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) στο παλιό Νοσοκομείο Άρτας.
Ο Δήμαρχος Αρταίων δήλωσε σχετικά: «Μας δόθηκε η δυνατότητα, παρουσία και όλων των Δημάρχων της περιοχής μας, να συζητήσουμε για την εξέλιξη της πανδημίας, να ευχαριστήσουμε την διοίκηση των Δομών Υγείας της Άρτας και το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για την άριστη παροχή υπηρεσιών υγείας και να ζητήσουμε από την Υπουργό την στελέχωσή τους με επιπλέον προσωπικό και χρηματοδότηση για εξοπλισμό και βελτίωση των υποδομών τους αλλά και των περιφερειακών και αγροτικών ιατρείων, ώστε να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους δημότες μας.
Επίσης ζητήσαμε την άμεση λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ στο παλιό Νοσοκομείο και την διαμόρφωση-βελτίωση του υπαίθριου χώρου στάθμευσής του, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων, των ασθενών και των δημοτών μας».

Υποψήφια για τη ΝΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ η ΒΟΥΛΑ ΖΩΓΚΑ

Στην πορεία της νέας αλλαγής θα είμαι και εγώ εκεί.
Στην νέα πορεία της ανανέωσης που δρομολογεί το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη θα είμαστε όλοι εκεί.
Θέλω να προσφέρω και εγώ με τις πενιχρές μου δυνάμεις για να επαναφέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο έτσι που μόνο το ΠΑΣΟΚ ξέρει και μπορεί.
Εργάζομαι στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας και διατηρώ με τον γιο μου πτηνοτροφική μονάδα στην γέφυρα Καλογήρου.
Το 2019 ήμουν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη ΉΠΕΙΡΟΣ ΌΛΟΝ.
Στις εκλογές της 8ης Μαΐου θα είμαι υποψήφια για την Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας και για το 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
Ζητώ την ψήφο των μελών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και θα είναι μεγάλη τιμή για μένα αν καταφέρω να εκλεγώ.

Επίσκεψη της ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως υποδέχτηκε στο Διοικητήριο της Περιφέρειας ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, την οποία ενημέρωσε για πρωτοβουλίες της Περιφέρειας αναφορικά με την επαγγελματική εκπαίδευση, την υλοποίηση προγραμμάτων έρευνας και καινοτομίας, τη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ειδικά σε ζητήματα κτιριακών υποδομών της Αρχιτεκτονικής Σχολής. Επίσης αναφέρθηκε και στην σταθερή θέση της Περιφέρειας για στήριξη των πανεπιστημιακών σχολών που λειτουργούν σε Άρτα- Πρέβεζα. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν Αντιπεριφερειάρχες και η βουλευτής κ. Μαρία Κεφάλα.

Επίσκεψη του Τούρκου Γενικού Προξένου και του Προξένου στον Δήμαρχο Ιωαννίνων
Τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας Mustafa Somuncu και τον Πρόξενο της χώρας Erdem Kutlu δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.
Στη συνάντηση έγινε γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση για τις δυνατότητες συνεργασίας στον τουριστικό τομέα όπως επίσης και για τα έργα συντήρησης και ανάδειξης των οθωμανικών μνημείων στην πόλη.
Ο Γενικός Πρόξενος και ο Πρόξενος της Τουρκίας ανέφεραν ότι τα Γιάννενα αποτελούν μία από τις πόλεις της χώρας μας που συγκεντρώνουν υψηλό ενδιαφέρον επισκεψιμότητας στην Τουρκία.
Η συνεργασία μπορεί να μετατρέψει σε πράξη το ενδιαφέρον αυτό κάτι που θα είναι προς όφελος όλων.
Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη που πραγματοποιούν στην πόλη και δεσμεύτηκε ότι η συνεργασία θα έχει συνέχεια.