Στο Επιμελητήριο Άρτας η Ευρωβουλευτής  Έλενα Κουντουρά

Στο Επιμελητήριο Άρτας πραγματοποίησαν επίσκεψη  η Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ κα  Έλενα Κουντουρά και  η Βουλευτής Άρτας και Αντιπρόεδρος της Βουλής  κα Όλγα Γεροβασίλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν ζητήματα που αντιμετωπίζει η τοπική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στην ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή της.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  κ. Ιωαννης Γκολομάζος, επισήμανε ότι στο Ευρωκοινοβούλιο πρέπει να γίνει αγώνας ώστε να αντιμετωπιστούν πιο ευνοϊκά οι Ελληνικές μικρές επιχειρήσεις που περνάνε δύσκολα, σε σχέση με αυτές της υπόλοιπης Ευρώπης. Πρέπει τα κοινοτικά κονδύλια να κατευθύνονται και προς τους μικρούς επιχειρηματίες και να μην μπαίνουν εμπόδια για την χρηματοδότησή τους τόνισε επίσης ο κ. Γκολομάζος.

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Β΄Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μαγκούτης Βασίλειος που και αυτός με την σειρά του επισήμανε την ανάγκη ενίσχυσης των μικρών επιχειρήσεων του  νομού  μας.

Στην επείγουσα ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των μικρών επιχειρήσεων και των επαγγελματιών απέναντι στην ακρίβεια, τις πληθωριστικές πιέσεις και το υψηλό ενεργειακό κόστος, αναφέρθηκε και η κα Κουντουρά  θέματα για τα οποία έχει εργαστεί και έχει πιέσει η Ευρωβουλευτής μέσα από ψηφίσματα και παρεμβάσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.