Στο πανέμορφο και μεταλλικό Cult Bar

Για μια και μοναδική εμφάνιση οι Σέξπυρ & ipsychos

To Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην Άρτα και πιο συγκεκριμένα στο πανέμορφο και μεταλλικό Cult Bar (Πριοβόλου, 13) θα πραγματοποιηθεί μια μοναδική εμφάνιση των Σέξπυρ & ipsychos καθώς θα παίξουν μόνο μια φορά και μετά θα ξαναγυρίσουν πίσω στα σπίτια τους. Ένα πρόγραμμα γεμάτο σάτιρα, επιτυχίες όπως το δέκα λεπτά κήρυγμα, το αγάπησα και πόνεσα, αλλά και βαρύγδουπες αποτυχίες διάρκειας 2 και βάλε ωρών θα αφήσουν τους παρόντες άφωνους και όχι τους συμμετέχοντες οι οποίοι έχουν μια κάποια φωνή καθώς πληρώνονται από αυτό. Στην μουσική σατιρική παράσταση θα συμμετέχουν και άλλα μέλη της Σέχτα Productions όπως ο Βασίλης Παράς και ο πασίγνωστος trapper ILITHIO$$, ενώ θα εμφανιστεί και το αστέρι της Άρτας Lance Reedσε μια μοναδική εμφάνιση που δεν έχετε ξαναδεί. Οι πόρτες ανοίγουν 9 το βράδυ και κλείνουν από μόνες τους, με την είσοδο να κοστίζει 5 ολόκληρα ευρώ (μη φέρετε μισά δεν τα δεχόμαστε).

Ο Σέξπυρ ξεκίνησε το 1997, από τα στενά της Νέας Ερυθραίας φορώντας φαρδιά παντελόνια, επειδή αδυνάτισε και του φάρδυναν. Μετά ξαναπάχυνε ίδρυσε τους Καβουροδεινόσαυρους, έγραψε το τραγούδι τίτλων της σειράς του MEGA «10 λεπτά κήρυγμα» και συμμετείχε στο supergroup των Ημισκουμπρίων «LaKlikaria». Κυκλοφόρησε δίσκους και τραγούδια, ίδρυσε το 2005 το σατιρικό metal συγκρότημα ΤrendyΗooliguns, έκανε και με αυτούς δίσκους, τραγούδια και διαφημίσεις και το 2016 τους διέλυσε. Το 2010 παρέα με φίλους διασκεύασε το τραγούδι «Μπήκαν στην Πόλη οι Οχτροί» το οποίο έπαιξε για χρόνια ως soundtrack της εκπομπής της Λιάνας Κανέλλη στο Real FM. Από το 2012 είναι μέλος του comedylab.gr, έχει κάνει αρκετές σατιρικές εκπομπές, συμμετείχε σε 2 ταινίες μικρού μήκους, έγραψε ένα κόμικ ενώ κυκλοφορεί διαρκώς ενοχλητικά τραγούδια από το κανάλι του στο youtube.
Ο Ipsychos Πολύ καλό παιδί για σπίτι. Γυρνάει βίντεο για το comedylab.gr και όχι μόνο, τα μοντάρει, κάνει twitch, έχει κάνει videoclip για κόσμο και ντουνιά κάνει το dj του Σέξπυρ αλλά και σε μαγαζιά καμιά δεκαετία τώρα ενώ κάποτε είχε και την σατιρική μπάντα «Κουρδιστό Πορτοχάλι».