Συγκροτήθηκε το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2024 συνεδρίασαν τα νέα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας για τις αρχαιρεσίες του Δ.Σ. και το ΔΣ συγκροτήθηκε ως εξής:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΤΑΜΙΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ
ΜΑΡΘΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΜΕΛΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ ΜΕΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΝΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΜΕΛΟΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΛΙΟΣ ΜΕΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ευχαριστήριο ΧΟΥΛΙΑΡΑ
Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση του ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, αναφέρει: «Στις 10 Σεπτεμβρίου 2024 επανεξελέγη πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας για την τριετία 2024-2027.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που από το 2002 και για οκτώ εκλογικές συνεχόμενες αναμετρήσεις με εκλέγουν στο ΔΣ του συλλόγου.

Με κάνει ιδιαίτερα χαρούμε ότι στις έξι τελευταίες εκλογές με ανακηρύσσουν πρώτο σε ψήφους , το οποίο είναι ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση για την προσφορά μου στον σύλλογο.

Επίσης να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ που με ανέδειξαν πρόεδρο για έκτη συνεχόμενη τριετία.
Το νέο μας ΔΣ ανανεώθηκε κατά 75% και όλοι μαζί θα μπορέσουμε να εκπροσωπήσουμε και να υπερασπιστούμε τους συναδέλφους μας. .

Την τριετία αυτή θα βάλουμε τις βάσεις για τις επόμενες γενιές που θα ασχοληθούν με τον σύλλογο , θα προωθήσουμε νέους ανθρώπους σε θέσεις και επιτροπές έτσι ώστε να συνεχιστεί το έργο του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται , να βοηθά να διεκδικεί για τα μέλη του και να είναι παρών σε όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Νομό Άρτας».