Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών στην Ήπειρο

Στο πλαίσιο καθημερινών περιπολίων και δράσεων, που υλοποιούνται από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 10ημερο συνολικά 8 άτομα.
Ειδικότερα, πρόκειται για 7 ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, που συνελήφθησαν σε 8 διαφορετικές περιπτώσεις για κατοχή – κατά περίπτωση – μικροποσοτήτων κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητας κοκαΐνης και ναρκωτικών χαπιών.
Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
• 3 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός στην Άρτα,
• 3 ημεδαποί στα Ιωάννινα και
• ένας ημεδαπός στην Θεσπρωτία.
Σημειώνεται ότι η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών αποτελεί πρωταρχική, άμεση και διαρκή προτεραιότητα των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Απάτη στην Άρτα, με το πρόσχημα της πώλησης οχήματος μέσω αγγελίας!
Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής, που εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης, που έλαβε χώρα την 7-12-2023 και σε βάρος της σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Ειδικότερα, ημεδαπή επικοινώνησε τηλεφωνικά με άγνωστο, που είχε αναρτήσει ηλεκτρονική αγγελία για την πώληση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ο οποίος κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 2.460 ευρώ, το οποίο κατατέθηκε σε τραπεζικό λογαριασμό της κατηγορούμενης.

Ιωάννινα: Συνελήφθη ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
Συνελήφθη στις 23-06-2024 το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στο πλαίσιο αναζητήσεων, ύστερα από καταγγελία σύμφωνα με την οποία προηγουμένως είχε προβεί σε ασελγή πράξη εναντίον ημεδαπής, με την οποία πρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.