Συλλήψεις στο Κομπότι

Συνελήφθησαν, στις 19-03-2019 το μεσημέρι στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ένας 41χρονος άνδρας και μία 27χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 41χρονος ως οδηγός και η 27χρονη ως συνοδηγός και μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της 27χρονης μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους -61- γραμμαρίων, την οποία προόριζαν για διακίνηση.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθη στην Άρτα και ένας ακόμα 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς παραχώρησε το ανωτέρω αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και τη διακίνηση των ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,9) γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

Για κλοπή και παράνομη είσοδο
Συνελήφθησαν, επίσης στις 19-03-2019 το πρωί στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, τρεις αλλοδαποί, μία 27χρονη γυναίκα και δύο άνδρες ηλικίας 26 και 18 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής εργαλείων από οικία στις Συκιές Άρτας, ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε προχθές το πρωί, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής, τρεις αλλοδαποί (μία 27χρονη γυναίκα και δύο άνδρες ηλικίας 26 και 18 ετών), οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι όπου διαμένουν οι τρεις δράστες, βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα εργαλεία, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων των παραπάνω αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος της 27χρονης, εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.