Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποίησαν συνάντηση στην Αθήνα, στο Υπουργείο Εσωτερικών, με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήριος Μήτσης και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΗ κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος.
Κατά τη συνάντηση δόθηκε έμφαση στην υλοποίηση του έργου «Κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων στην Κοινότητα Συβότων», καθώς και σε αυτοδιοικητικά θέματα, που αφορούν στο αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Η ΑΡΠΗ για συλλαλητήριο στην Άρτα
Η περιφερειακή κίνηση ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ (ΑΡ.Π.Η.) χαιρετίζει τον αγώνα του λαού της Άρτας ο οποίος –όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της- πρέπει να κλιμακωθεί σε όλη την Ήπειρο .
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση η κυβέρνηση της ΝΔ με τις ευλογίες της Ε.Ε , του κεφαλαίου και τη πλήρη συναίνεση της περιφέρειας Ηπείρου συνεχίζει την απαράδεκτη πολιτική των lock down σε βάρος της εργαζόμενης πλειοψηφίας και των λαϊκών στρωμάτων.

Αφήνει ανεξέλεγκτες (χωρίς ελέγχους) όλες τις βασικές δραστηριότητες κερδοφορίας του κεφαλαίου κλείνοντας τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους, αφήνοντας τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους στη μοίρα τους. Την ίδια ώρα μοιράζει επιδόματα πείνας στους εργαζόμενους με φιλοδοξία να τα μετατρέψει σε νέους μισθούς για την μετά τη πανδημία εποχή.
Η ΑΡ.Π.Η. καλεί σε συνεχή αγώνα και σύγκρουση με την κυβερνητική πολιτική για να μην πληρώσει την «ανάπτυξή» τους η εργαζόμενη πλειοψηφία.
Με αυτά τα κριτήρια στηρίζουμε τα δίκαια και αναγκαία αιτήματα που διεκδικούν τα συνδικάτα εργαζομένων , οι αγροτικοί –επαγγελματικοί σύλλογοι της Άρτας.