Συνάντηση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών είχε ο Περικλής Μίγδος

Και ανθρωπιστική βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό

Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη συζήτησε θέματα που αφορούν τον Δήμο Γεωργίου Καραΐσκάκη και σχετίζονται με χρηματοδοτήσεις και προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος είχε ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη. «Άριστος γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Γ.Γ. μιας και διετέλεσε με επιτυχία Δήμαρχος στον Δήμο Δάφνης και Δήμο Δάφνης-Υμμητού από το 2002 έως το 2019 κατανόησε τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικροί ορεινοί Δήμοι» δήλωσε ο Π. Μίγδος.

Εν τω μεταξύ ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη στο πλαίσιο δράσεων αλληλεγγύης συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τον πληττόμενο Ουκρανικό λαό.
Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 μέχρι την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 14 :00 μ.μ., στα Δημοτικά καταστήματα Άνω Καλεντίνης, Αστροχωρίου και Διασέλλου μπορείτε να προσέλθετε προσφέροντας είδη ρουχισμού, ξηρά τροφή, φάρμακα και υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης (γάζες, επιδέσμους, παυσίπονα, αντιβιοτικά, αντισηπτικά, επουλωτικά σκευάσματα τραυμάτων σε μορφή σπρέι, σκόνης ή αλοιφής, βαμβάκι, έμπλαστρα, betadine, τοπικά αντισηπτικά τύπου Mercurochrome, μάσκες ατομικής προστασίας). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2681360823.