Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αργυροκάστρου

Τον δήμαρχο Αργυροκάστρου Flamour Golemi και τον συγγραφέα Fate Velaj υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.
Η συνάντηση έγινε μέσα σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και έβαλε τις βάσεις για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο περιοχών.
Η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να δημιουργήσει διαύλους μόνιμης και γόνιμης συνεργασίας σε τομείς όπως ο πολιτισμός, ο τουρισμός, η εκπαίδευση και οι ανταλλαγές και προς την κατεύθυνση αυτή η συνεργασία των δύο Δήμων θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα.

191 θέσεις κοινωφελούς εργασία για το Δήμο Ιωαννιτών
Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα».
Οι θέσεις που αντιστοιχούν στο Δήμο Ιωαννιτών ανέρχονται στις 191.
Από τις υπηρεσίες του Δήμου έχει γίνει κωδικοποίηση όλων των θέσεων και των προσόντων που απαιτούνται ώστε να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι.
Οι θέσεις που αφορούν αποκλειστικά στο Δήμο έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://www.ioannina.gr
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.

Αρχαιολογικός χώρος Ελέας Θεσπρωτίας
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας ενημερώνει το κοινό ότι την Κυριακή 27.02.2022 ο αρχαιολογικός χώρος Ελέας θα παραμείνει κλειστός. Την ανακοίνωση υπογράφει ο Προϊστάμενος της Εφορείας Ιωάννης Χουλιαράς Aρχαιολόγος.

Δήμος Ιωαννιτών
Συγχαρητήρια σε εργαζόμενη στην καθαριότητα
Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ επικοινώνησε με την εργαζόμενη του τομέα καθαριότητας του Δήμου που βρήκε σε παγκάκι τσάντα με έγγραφα, πιστωτικές κάρτες, χρήματα κι άλλα αντικείμενα. Η εργαζόμενη εντόπισε τον συμπολίτη που την είχε απολέσει και την παρέδωσε βάζοντας τέλος στην αγωνία του, με τον Μωυσή Ελισάφ να δηλώνει πως οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, παρέχοντας σε όλους τις υπηρεσίες τους.