ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΤΑΣ- Με Βασίλη Ψαθά και Χριστόφορο Σιαφάκα

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά και τον Δήμαρχο Αρταίων Χριστόφορο Σιαφάκα πραγματοποίησε το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας. ΑΣε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσής μας με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Ψαθά Βασίλειο και αφού του ευχηθήκαμε να έχει καλή συνέχεια στο έργο του, αναφερθήκαμε σε τοπικά προβλήματα τα οποία απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας, καθώς και για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου της Δ.Α. Άρτας. Από την πλευρά του, ο κ. Ψαθάς μας διαβεβαίωσε ότι από τη θεσμική του θέση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο του εφικτού, για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που μας απασχολούν.

Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, το Δ.Σ. της Ένωσής μας, συνάντησε τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Σιαφάκα Χριστόφορο και αφού του ευχηθήκαμε να έχει καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, πραγματοποιήθηκε μια εκτενής και λεπτομερής συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό της Αστυνομίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, όπως η υποστελέχωση και οι ελλείψεις εξοπλισμού.

Απο την πλευρά του ο κ. Σιαφακας μας διαβεβαίωσε οτι ως νέα Δημοτική Αρχή θα στηρίξει ενεργά και υπεύθυνα το έργο της Αστυνομίας, αλλά και θα καταβαλει καθε δυνατή προσπάθεια για την απτή βελτίωση των προβλημάτων που απασχολούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας».