Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητα Πρέβεζας

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητα Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π. Ε. Πρέβεζας (Π.Σ.Ο.Π.Π) με θέμα «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κίνδυνων και την άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων-Κατολισθήσεων- Χιονοπτώσεων έτους 2022».
Όπως σημειώνεται σε σχετικό ρεπορτάζ απο το atpreveza.gr ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου στο καλωσόρισμά του ευχαρίστησε όλους τους φορείς για την παρουσία τους αλλά κυρίως για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην πρόληψη και αντιμετώπιση των φαινομένων. «Έχουμε εμπεδώσει άριστες σχέσεις συνεργασίας όλα αυτά τα χρόνια και βοηθούμε ο ένας τον άλλον για τον κοινό σκοπό που είναι η προστασία απέναντι στις συνέπειες των ακραίων καιρικών φαινομένων. Θέλω, και πάλι να να συγχαρώ τις εθελοντικές οργανώσεις, όπως η ΛΕΚ, για το έργο που προσφέρουν»

Στη συνεδρίαση πήραν μέρος ο προιστ. Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου κ. ο κ. Δ. Μαυρογιώργος, ο Αντιδήμαρχος Δ. Πάργας, κ. Δ. Μάρκου, ο Αντιδήμαρχος Δ. Ζηρού Β. Παπαβασιλείου, ο κ. Ν. Παππάς Πρ/νος Τμ. Πολιτικής Προστασίας Πρέβεζας, ο κ. Παν. Κόκκαλης υπο/ντης της Δ/νσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ο κ. Δ. Τσουμάνης από το Γρ. Δ/τικης Υποστ. ΠΕ.ΠΥ.Δ Ηπείρου, ο κ. Αθ. Μικρούλης Δ/της Π.Υ. Ν. Πρέβεζας, ο κ. Γ. Γκούμας Δ/της Π.Υ. Πρέβεζας, ο κ. κ. Β. Γιάννος Δ/της της Π.Υ. Πάργας, ο κ. Απ. Παπαποστόλου Δ/της της Π.Υ. Φιλιππιάδας, ο κ. Γ. Παρηγόρης, Διοικητής Α’ Λιμενικού Τμήμ. Πάργας, π κ. Ευ. Καζούκας , υπ. Πολιτ. Προστ Δήμου Πρέβεζας, η κ. Δημ. Ιωάννου προιστ, πολιτ. Προστ. Δήμου Ζηρού, η κ. Αλ Τσώλα προϊσταμένη του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ηπείρου, ο Κ. Τζουμάκας, από την Πολιτ. Προστασία Π.Ε. Άρτας, η κα Μέγα Αλεξάνδρα από την Εγνατία Οδό Α.Ε.- Διαχείριση Υποθ/σιας Σήραγγας Ακτίου- Πρέβεζας, ο κ. Γ. Μπιγέρης από την ΑΚΤΩΡ Α.Ε.- Αναδ. Συντήρησης Λειτουρ. Υποθ/σιας Σήραγγας, ο Χ. Δράκος γραμ. του ΤΟΕΒ Μπόιδα Μαυρή, από τις εθελοντικές οργανώσεις ο κ. Αθ. Κοτσαρίνης & Αλ. Τέφας από την ΛΕΚ Πρέβεζας, κ.α.