Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

Την Πέμπτη 10-03-2022 και ώρα 09:30 συνεδριάζει- μέσω τηλεδιάσκεψης- η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης μεταξύ άλλων και τα εξής:
– Έγκριση του από 03-02-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας περιοχής Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη», προϋπολογισμού 124.000,00 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.
– Έγκριση του από 17-02-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας περιοχής ορεινής Πρέβεζας», προϋπολογισμού 111.600,00 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

– Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας σε επικίνδυνα σημεία της επαρχιακής οδού Μπαλντούμα – Κράψη», αναδόχου «Π. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ», μέχρι την 30-09-2022.
-Έγκριση τροποποίησης των όρων του Σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, για την υλοποίηση του υποέργου «Προμήθεια Λοιπού Εξειδικευμένου Εξοπλισμού στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου COOFHEA 2», προϋπολογισμού € 1.256.000,00 με ΦΠΑ, του Προγράμματος Interreg V/A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020.
-Έγκριση τροποποίησης των όρων του Σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, για την υλοποίηση του υποέργου «Προμήθεια Λοιπού Εξειδικευμένου Εξοπλισμού στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου COOFHEA 2», με ΦΠΑ, προϋπολογισμού € 148.000,00 με ΦΠΑ, του Προγράμματος Interreg V/A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020.

-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Κοπή επικίνδυνων δέντρων στα όρια του Αμυντικού Στρατώνα και λόφου Περάνθης Άρτας και κοπή πλατάνων στον Παχυκάλαμο Άρτας στην Φιλοθέη και στο Παλαιοκάτουνο» (παροχή υπηρεσιών)».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια υλικών για την συντήρηση γεφυρών μπέλεϋ στον νομό Άρτας».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καταπολέμηση κουνουπιών για την περιοχή Αμμουδιάς έτους 2022».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας περιοχής Σκιαδά Πρέβεζας μετά από τις έντονες καταιγίδες (παροχή υπηρεσιών)».
-Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση κατολίσθησης με την κατασκευή αναβαθμών περιοχής Καταρράκτη μετά από θεομηνίες», προϋπολογισμού 248.000,00 € με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας προς παραγωγικές μονάδες περιοχής Μεσοβουνίου Θεσπρωτίας μετά από ακραία καιρικά φαινόμενα (παροχή υπηρεσιών)».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας περιοχής Πηγών Αώου μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα (παροχή υπηρεσιών)».