Συνελήφθη ανήλικος στην Άρτα- κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών 

Συνελήφθη στις 20-08-2024 μετά τα μεσάνυχτα στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη επιπλέον ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ανήλικο, έχοντας αφιχθεί λίγο νωρίτερα στην πόλη της Άρτας από την Αθήνα με λεωφορείο.
Στον έλεγχο που επακολούθησε, βρέθηκαν στο σακίδιο πλάτης που έφερε και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες, που περιείχαν 101,6 γραμμάρια ηρωίνης και 1,5 γραμμάρια κοκαΐνης, αντίστοιχα.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εντοπίστηκε στη συνέχεια και συνελήφθη ακόμη ένας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται ότι θα παραλάμβανε τις κατασχεθείσες ποσότητες ναρκωτικών από την ανήλικο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην ΕισαγγελίαΠρωτοδικών Άρτας.

 

Συνελήφθη στην Άρτα για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια
Βεβαιώθηκαν πρόστιμα, συνολικού ύψους 3.000 ευρώ
Συνελήφθη στις 20-08-2024 το απόγευμα στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. μεγάλου κυβισμού, έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς, που διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους σε σημείο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Άρτας, να πραγματοποιεί αντικανονικό προσπέρασμα, παραβιάζοντας συνεχή διπλή διαχωριστική γραμμή, ενώ στη συνέχεια αγνόησε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει τον έλεγχο.
Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και κατά τη διάρκεια της διαδρομής και έως ότου τελικά καταφέρουν να ακινητοποιήσουν το όχημα λίγα λεπτά αργότερα, ο οδηγός είχε πραγματοποιήσει επικίνδυνους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα και νέα αντικανονική προσπέραση σε συνεχή διπλή διαχωριστική γραμμή, ενώ παραβίασε δύο ερυθρούς σηματοδότες.
Σε βάρος του οδηγού βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 3.000 ευρώ, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

 

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου σε χωριό της Άρτας 
Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας κλοπή, που έλαβε χώρα στις 20-08-2024 το πρωί σε χωριό της Άρτας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι ηλικιωμένου και αφού τον απασχόλησαν με διάφορες προφάσεις, αφαίρεσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί χρηματικό ποσό 190 ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.