Συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Άρτα

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή μοτοσυκλέτας
Συνελήφθη στις 24-05-2024 το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβη και ένας πλαστικός τρίφτης.
Επιπλέον στην αποθήκη βρέθηκαν δύο μοτοσυκλέτες χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, όπου, όπως προέκυψε ο κατηγορούμενος είχε αφαιρέσει την μία από αυτές την 12-03-2024 από την πόλη της Άρτας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την νομιμότητα και την ταυτοποίηση των στοιχείων του ιδιοκτήτη της δεύτερης μοτοσυκλέτας.

Άρτα: Συνελήφθη ημεδαπός για επικίνδυνη οδήγηση και μέθη 
Συνελήφθη στις 24-05-2024 το βράδυ στην Άρτα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, μέθη και για στέρηση άδειας οδήγησης.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επίδραση οινοπνεύματος ενώ στερούνταν και άδειας οδήγησης.
Στον συλληφθέντα βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες τροχονομικές παραβάσεις και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Πρέβεζα: Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις περί όπλων
Συνελήφθη στις 25-05-2024 το βράδυ σε περιοχή της Πρέβεζας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε στην μοτοσυκλέτα που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ). Προανάκριση ενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.