Συνελήφθη καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης

Συνελήφθη στην πόλη των Ιωαννίνων από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (9,7) γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή από αυτοκίνητο στην Πρέβεζα 
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας προέβησαν ύστερα από μεθοδική έρευνα στην άμεση εξιχνίαση κλοπής που έγινε στις 07-07-2021 το μεσημέρι στην πόλη της Πρέβεζας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο κατηγορούμενος εμπλέκεται σε περίπτωση κλοπής από αυτοκίνητο, από όπου αφαιρέθηκε τσάντα με χρηματικό ποσό -2.500- ευρώ.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.