Συνελήφθη στην Άρτα για κλοπή από χώρο νοσοκομείου

Συνελήφθη στις 10-4-2024 το πρωί στην Άρτα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας ημεδαπή, που κατηγορείται για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα η κατηγορούμενη είχε αφαιρέσει από τον χώρο αναμονής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, πορτοφόλι ημεδαπής που περιείχε χρηματικό ποσό -50- ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό, το οποίο και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Άρτα: Σύλληψη δύο γυναικών για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν στις 10-04-2024 το απόγευμα στην πόλη της Άρτας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας δύο ημεδαπές, οι οποίες κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι δύο κατηγορούμενες αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν διάφορα προϊόντα από σούπερ μάρκετ, έγιναν όμως αντιληπτές από υπαλλήλους του καταστήματος και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Συνελήφθη ημεδαπός στην Άρτα με ένταλμα σύλληψης
Περιστατικό που είχε λάβει χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας
Συνελήφθη στις 9-4-2024 στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, στο πλαίσιο εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ανακριτή Άρτας.
Ο ημεδαπός, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος, βαρύνεται με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της διατάραξης δημοσίων υπηρεσιών, της αντίστασης από δράστη που φέρει αντικείμενο με το οποίο μπορεί να προκληθεί σωματική βλάβη και της απειλής και εξύβρισης κατά συρροή.
Ειδικότερα, οι παραπάνω πράξεις έλαβαν χώρα στις 8-4-2024 μετά τα μεσάνυχτα σε χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, όπου νοσηλευόταν ο ημεδαπός, σε βάρος προσωπικού του νοσοκομείου και ακολούθως σε βάρος αστυνομικών που προσέτρεξαν στο σημείο, υπόθεση για την οποία σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Θανατηφόρο τροχαίο Ανατολή Ιωαννίνων
Στις 9-4-2024 το βράδυ επί της συμβολής των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μακρυγιάννη στην Ανατολή Ιωαννίνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 81χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός και στην οποία επέβαινε 56χρονη ημεδαπή.
Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τού οδηγού της μοτοσικλέτας και τον τραυματισμό τής συνεπιβάτιδας, η οποία νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.