Συνεργασία Δήμου Ζηρού -Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη

Ο Δήμος Ζηρού απλώνει το χέρι…στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη και αναλαμβάνει την δημοπράτηση και την επίβλεψη έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ”, προϋπολογισμού αξίας 500.000 € .

Όπως ενημερώνει ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος, το έργο αφορά στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα του Διαδημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου στη θέση “Κάμποι Δημαριού” και την κατασκευή γηπέδων 5×5 στην Σκουληκαριά , στην Καστανιά και στον Άγιο Νικόλαο Πηγών.

Ο Δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής με καταγωγή από την Τοπική Κοινότητα Πηγών πλήρως ενημερωμένος και ευαισθητοποιημένος με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας με την υποστελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο του Δήμου μας με την οποία η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ζηρού θα δημοπρατήσει και θα επιβλέψει την εκτέλεση του έργου για το οποίο ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για το πνεύμα αλληλεγγύης και στήριξης, σημειώνει ο Περικλής Μίγδος.