ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΤΑΣ Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Ηπείρου στις προκριματικές εκλογές

Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Ηπείρου στις προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Άρτας διοργανώνει, την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ.Αιτωλού και Ν.Πριοβόλου, κεντρική πλατεία), εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Ηπείρου στις προκριματικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Απριλίου, για την τελική συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Πρόκειται για μια καινοτόμο διαδικασία κατά την οποία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα μέλος ή φίλος/η κόμματος συναποφασίζει για ένα κομματικό ψηφοδέλτιο και επιλέγει ο ίδιος/α ποιοι/ες θέλει να τον εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άρτας καλεί τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες του κόμματος στην εκδήλωση της παρουσίασης των θέσεων των υποψηφίων της Ηπείρου των προκριματικών εκλογών της Κυριακής 14 Απριλίου, όπου για πρώτη επίσης φορά θα «ανοίξει» και μητρώο φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.