Σωτήρης Βασιλάκης, Υποψήφιος Σύμβουλος με την «Δημοτική Αναγέννηση»

«Μαζί, πάμε την Άρτα ένα βήμα μπροστά…»

Μήνυμα προς του συνδημότες και συνδημότισσες, στέλνει με δήλωσή του ο Σωτήρης Βασιλάκης, ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δημοτική Αναγέννηση» της κ. Τζένης Ταπραντζή – Κοίλια στον Δήμο Αρταίων.
Στην δήλωσή του ο Σωτήρης Βασιλάκης σημειώνει τα εξής:

«Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Φίλες και Φίλοι,
Αναμφισβήτητα, η Ελλάδα βίωσε μια δύσκολη περίοδο ενώ κάθε τόπος έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με τον αγώνα για την επιβίωση. Η ανεργία αναγκάζει πολλούς νέους να αναζητήσουν εργασία εκτός Ελλάδας ενώ οι μικρές κοινωνίες είναι αυτές που πλήττονται περισσότερο. Η Άρτα μας φαίνεται να μην έχει «ξεφύγει» από τον παραπάνω γενικό κανόνα. Τα τελευταία χρόνια, η πόλη της ιστορίας, της παράδοσης και του πολιτισμού έχει χάσει την παλαιότερη της αίγλη ενώ παρουσιάζει μια εικόνα στασιμότητας. Από την άλλη πλευρά, τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αρταίων βιώνουν καθημερινά την εγκατάλειψη ενώ οι κάτοικοι τους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα της περιοχής τους. Σε αυτούς τους ζοφερούς καιρούς, λοιπόν, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν επιλέξει την αποχή από τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα του τόπου τους.

Ως ενεργός πολίτης με όραμα για την πόλη μου, δεν μπορώ να μείνω άπραγος σ’ αυτό το κάλεσμα.
Συμμετέχω, λοιπόν, στις εκλογές διεκδικώντας την ψήφο σας για τον Δήμο Αρταίων. Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δημοτική Αναγέννηση» της κ. Τζένης Ταπραντζή – Κοίλια. Ένας συνδυασμός που πρόεκυψε από την συνένωση με την «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» του Γ. Αθανασούλα. Η κοινή στοχοθεσία για τον Δήμο μας αλλά και η αγωνία και το ενδιαφέρον για το μέλλον του τόπου και των οικογενειών μας, οδηγηθήκαμε σε αυτήν την απόφαση. Άλλωστε, για να υπάρξει αποτέλεσμα και μάλιστα άμεσα απαιτείται συνοχή, συνεργασία, συμπόρευση και συναντίληψη. Ο συνδυασμός «Δημοτική Αναγέννηση» αποτελείται από ικανά στελέχη με εμπειρία στα θέματα της Άρτας και του Δήμου μας ενώ η πληθώρα των στελεχών αποτελεί μια εγγύηση διεκδίκησης, αποφασιστικότητας και αποτελεσματικότητας. Μαζί τους, λοιπόν, δίνω την μάχη για την τοπική αυτοδιοίκηση στο Δήμο Αρταίων.

Δεν θα σας μιλήσω για την κρισιμότητα της ψήφου και το διακύβευμα των εκλογών. Άλλωστε, αυτά είναι θέματα που τα γνωρίζουμε όλοι. Θέλω να σταθώ σ’ όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας, που απασχολούν τον καθένα από μας. Σ’ όλα, όσα περνούν από το χέρι μας και μπορούμε να τα κάνουμε καλύτερα, γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα.
Όλα αυτά είναι ζητήματα που έχω την δύναμη, τη διάθεση αλλά και τη βούληση να αντιμετωπίσω. Εξάλλου, χρόνια έδινα τη μάχη για τα προβλήματα των συμπολιτών μας, είτε μέσω της δουλειάς μου, είτε μέσω της συμμετοχής μου στα κοινά. Έτσι, απάντησα θετικά στην πρόσκληση για την συμμέτοχη μου στην ομάδα της «Δημοτικής Αναγέννησης.»

Εκτός των άλλων, δεν είχα το δικαίωμα να απέχω, βλέποντας τον καθημερινό μαρασμό και την στασιμότητα της πόλης και του Δήμου μας. Θα είμαι πάντα ενεργός πολίτης, πρόθυμος να βοηθήσω τον τόπο και τους συμπατριώτες μου. Άλλωστε, οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε τον προσωπικό μου αγώνα για τα προβλήματα της πόλης μας.
Εάν πιστεύετε ότι αξίζω την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση σας, συμπεριλάβετε με στην επιλογή σας. Είναι στο χέρι σας…
Από την πλευρά μου, υπόσχομαι να συνεχίσω την προσπάθεια για έναν αξιοπρεπή και αναπτυγμένο Δήμο, για έναν καλύτερο τόπο να ζούμε. Τα μηνύματα των πολιτών σ’ ό,τι αφόρα το συνδυασμό μας «Δημοτική Αναγέννηση» είναι απολύτως θετικά. Μια εξέλιξη ιδιαιτέρα ενθαρρυντική για να συνεχίσουμε την μάχη μας για ένα καλύτερο Δήμο. Η συμμέτοχη σας είναι απαραίτητη σ’ αυτόν τον αγώνα.
Μαζί, πάμε την Άρτα ένα βήμα μπροστά…».
Με εκτίμηση,
Σωτήριος Ν. Βασιλάκης – Ηλεκτρολόγος, τ. Δημοτικός Υπάλληλος, τ. Νομαρχιακός Σύμβουλος