Σύλληψη ημεδαπών στα Ιωάννινα για κλοπή

Συνελήφθησαν την Τετάρτη 19-10-2022 το πρωί σε περιοχή των Ιωαννίνων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων πέντε ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, έχοντας οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών, διέρρηξαν περίφραξη εργοταξίου, από όπου επιχείρησαν να αφαιρέσουν καλώδια χαλκού αξίας -5.000- ευρώ.
Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο εντόπισαν τους κατηγορούμενους κατά τη διαφυγή τους με αυτοκίνητο, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.
Το όχημα κατασχέθηκε, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη για κλοπές σε περίπτερο στα Ιωάννινα
Ταυτοποιήθηκαν επιπλέον τα στοιχεία ακόμη τριών συνεργών τους
Συνελήφθησαν χθες (20-10-2022) το μεσημέρι στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων δύο ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη τρεις (3) ημεδαπές συνεργοί τους.
Ειδικότερα, οι δύο συλληφθείσες είχαν αφαιρέσει λίγο πριν την σύλληψή τους διάφορα προϊόντα από περίπτερο στην πόλη των Ιωαννίνων.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, κατά το τελευταίο τρίμηνο, από κοινού με τις άλλες τρεις συγκατηγορούμενές τους, είχαν αφαιρέσει επανειλημμένα από το συγκεκριμένο περίπτερο διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας -1.500- ευρώ.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.