Σύλλογος Αστρονομίας και Διαστήματος Άρτας «Αστρολάβος»

Κοπή πίτας - πεπραγμένα του συλλόγου

«Ο Σύλλογος Αστρονομίας και Διαστήματος Άρτας, Αστρολάβος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του σε κλίμα ευφορίας για τα πεπραγμένα του συλλόγου την προηγούμενη χρονιά.
Ο σύλλογος συνεχώς ενδυναμώνεται, με εγγραφές νέων μελών αλλά και με νέο εξοπλισμό καθώς μέσα στην προηγούμενη χρονιά απέκτησε νέο ρομποτικό τηλεσκόπιο που οι πολίτες της Ηπείρου θα απολαύσουν σε αστροπαρατηρήσεις του συλλόγου μας μετά την Άνοιξη.

Απολογισμός δράσεων έτους 2018

-Διάλεξη του διάσημου Αστροφυσικού καθηγητή του Πανεπιστημίου John Hopkins των Η.Π.Α. Σταμάτη Κριμιζή, τον Μάρτιο του 2018.
-Διάλεξη του Αστροφυσικού πρώην πρύτανη Πανεπιστημίου Κρήτης, Ευρωβουλευτή Γιώργου Γραμματικάκη τον Ιούνιο του 2018.
-Διάλεξη της Αστροφυσικού του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Αναστασίας Μεταλληνού στο αράχθειο θέατρο με αστροπαρατήρηση, τον Αύγουστο του 2018.
-Επίσκεψη και παρουσίαση του συλλόγου στο Μουσικό σχολείο Άρτας, τον Μάρτιο του 2018.
-Επίσκεψη και παρουσίαση του συλλόγου στο 1ο Γυμνάσιο Άρτας, τον Μάρτιο του 2018.
-Επίσκεψη και παρουσίαση στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής Άρτας, τον Απρίλιο του 2018.

Ο Σύλλογος Αστρονομίας και Διαστήματος Άρτας, Αστρολάβος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν, καθώς και όλους τους πολίτες της Ηπείρου που έχουν αγκαλιάσει τις δράσεις του συλλόγου και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, για να την διάδοση της Αστρονομίας και του πολιτισμού γενικότερα.
-Για τον Σύλλογο Αστρονομίας και Διαστήματος Άρτας Αστρολάβος Κατσώτης Βασίλειος».