Σύλλογος Δρομέων Άρτας

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του που πήραν μέρος και τερμάτισαν σε τρεις αγώνες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (17/3/2019), απευθύνει το Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Δ.Α.
Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρός του Συλλόγου Δημητρίου Γιώργος και ο Ανδρέας Οικονόμου στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας (21 και 5 χλμ αντίστοιχα). Στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας – Τρίκαλα ο Γιώργος Αυγέρης και στον Δρόμο του Ταχυδρόμου οι : Βασίλης Παπαδημητρίου ( ο ταμίας του Συλλόγου μας) , Χρήστος Κούρτης ( 44 χλμ) , Βαγγέλης Σουραβλιάς( 25χλμ) και Ελπίδα Γιώτη ( 8,5 χλμ).
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους Βαγγέλη Σουραβλιά και Ελπίδα Γιώτη που διακρίθηκαν και ανέβηκαν βάθρο.

Με ανακοίνωση προς τα μέλη και φίλους του ο ΣΔΑ αναφέρει πως το επόμενο Σάββατο 30/3/2019 και ώρα 20:00 μ.μ. είναι όλοι καλεσμένοι στην προγραμματισμένη εκδήλωση που προηγείται κάθε χρόνο του αγώνα του Γιοφυριού και θα γίνει στο χώρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου με το καθιερωμένο pasta party και τις βραβεύσεις.
«Φέτος θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και μία ενδιαφέρουσα ομιλία επίκαιρη λόγω του αγώνα από τη διαιτολόγο – διατροφολόγο μας Κατσανά Κωνσταντίνα με θέμα: ” Διατροφικές συμβουλές πριν – κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα”. Θα έχουμε ακόμη την δυνατότητα να λύσουμε και τις όποιες απορίες τεχνικής φύσης της τελευταίας στιγμής. Σας περιμένουμε όλους στην εκδήλωσή μας πριν τον αγώνα της Κυριακής» τονίζεται στην ανακοίνωση.