Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Άρτας Λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), μέλος της οποίας είναι και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Άρτας, στα πλαίσια της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας διοργανώνει κλήρωση έξι (6) συνολικά δώρων, η οποία θα διενεργηθεί δια λαχειοφόρου αγοράς. Τα δώρα αναλυτικά είναι τα εξής:
1) Μία (1) τηλεόραση LED 50’ – αξίας 400 ευρώ, δωρεά Π.Ο.Σ.Ε.Α.

2) Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο (Ιούλιο-Αύγουστο 2025) αξίας 360 ευρώ, προσφορά του Ξενοδοχείου «Pilion Terra Hotel» στην Πορταριά Βόλου, προσφορά των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Φωτιάδης Δημήτριος Α.Ε.,

3) Δύο (2) διανυκτερεύσεις στα Τρίκαλα Κορινθίας, προσφορά του Ξενοδοχείου «Πλειάδων Γη Mountain Resort and Spa»,

4) Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο Panthea Luxury Living, στα Χανιά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια από την ΑΝΕΚ LINES, για Κρήτη, για δύο άτομα,

5) Ένα laptop, Οθόνη 15,6, 350 ευρώ, δωρεά Π.Ο.Σ.Ε.Α.,

6) Ένα tablet, αξίας 250 ευρώ, δωρεά της εταιρείας Balkan Electric.

Ο πρώτος νικητής θεωρείται ο κάτοχος του λαχνού, του οποίου τα ψηφία είναι ίδια με τα αντίστοιχα ψηφία του 1ου αριθμού της 44ης κλήρωσης του «ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ» της εικοστής ενάτης Οκτωβρίου 2024 (29-10-2024). Ο δεύτερος έως και ο έκτος νικητής με τους πέντε επόμενους αριθμούς της 44ης κλήρωσης του «ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ» της εικοστής ενάτης Οκτωβρίου 2024 (29-10-2024).

Οι λαχνοί κοστίζουν 1 ευρώ έκαστος και τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την οικονομική ενίσχυση τόσο του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών όσο και της ΠΟΣΕΑ. Ο σύλλογος δεν έχει συνδρομές και η μόνη οικονομική του στήριξη είναι η λαχειοφόρος αγορά, μέσω της οποίας οι πολίτες και οι τοπικές επιχειρήσεις μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Λαχνοί θα διατίθενται στα γραφεία του συλλόγου τις ημέρες που θα πραγματοποιούνται αιμοδοσίες καθώς και με επικοινωνία είτε στο mailτου συλλόγου, είτε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου.