Σύλλογος Εργαζομένων των Δήμων Ν. Πρέβεζας

Κάλεσμα σε 24ώρη απεργία στις 24 Μαΐου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Α’ Βαθμού Ν. Πρέβεζας, καλεί σε μαζική συμμετοχή όλων των εργαζόμενων του κλάδου μας, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας στην 24ώρη απεργία στις 24 Μαΐου 2022 , με βασικό αίτημα την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, και μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο σύνολο των υπηρεσιών.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «… η απεργία δεν αφορά μόνο τους συμβασιούχους, μας αφορά όλους μας ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας. Ενιαία θα δώσουμε τον αγώνα για να μην απολυθεί κανένας συνάδελφος μας. Ενιαία θα απαιτήσουμε μαζικές αυξήσεις στους μισθούς μας που είναι καθηλωμένοι για 12 και πλέον χρόνια.
Την Τρίτη 24 Μαΐου να νεκρώσουν οι χώροι δουλειάς και να κατέβουν μαζικά οι συνάδελφοι στο δρόμο, στη συγκέντρωση στις 10:00 στο δημαρχείο Πρέβεζας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πρωτοστατήσουν για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος από τους δήμους.
Διεκδικούμε:
•Καμία απόλυση συμβασιούχου.
•Κατάργηση τώρα όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας και μετατροπή των όλων συμβασιούχων σε αορίστου χρόνου χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
•Άμεση προκήρυξη θέσεων εργασίας μόνιμου προσωπικού για το σύνολο των υπηρεσιών.
• Αυξήσεις στους μισθούς μας. Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού. Ξεπάγωμα της διετίας 2016 – 2017.