Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών

Πολιτιστική Εκδήλωση για καλό σκοπό

Πολιτιστική Εκδήλωση διοργανώνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, στο Επιμελητήριο ο Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον φωτογράφο – κινηματογραφιστή, Βασιλη Γκανιάτσα.
Στην πρόσκληση αναφέρεται: « Θα μας δώσει μεγάλη χαρά και τιμή η συμμετοχή σας στην Πολιτιστική Εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογός μας με την συνεργασία του καταξιωμένου συμπατριώτη μας Φωτογράφου -Κινηματογραφιστή κ. Βασίλη Γκανιάτσα, ο οποίος θέλοντας να ενισχύσει το κοινωνικό έργο του Συλλόγου μας, προσφέρει στα Μέλη και στους Φίλους μας την ευκαιρία να απολαύσουν τα μοναδικής ομορφιάς ντοκιμαντέρ που ο ίδιος επιμελείται με ιδιαίτερη αγάπη για την Άρτα και την Ελληνική Φύση.

Στην Εκδήλωση θα προβληθούν τα καλλιτεχνικά δημιουργήματά του: Ντοκιμαντέρ “ΛΑ ΒΕΡΛΙΓΚΑ”, ντοκιμαντέρ “ΑΡΑΧΝΕΣ”, μικρά φιλμ που παρουσιάζουν εικόνες και σκηνές από την Άρτα του 1982,Λαϊκή αγορά, Ψαραγορά, Εργατική Πρωτομαγιά. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση απόρων, πολυτέκνων και μονογονεϊκών οικογενειών της Άρτας. Τιμή εισόδου 5 ευρω. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26810-73244, 6977544797, 6977203056».
Την πρόσκληση υπογράφει η πρόεδρος του Συλλόγου, Βασιλική Γκολομάζου