Σύλλογος Μελισσουργιωτών Άρτας "Ο Άι Μάρκος"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 – ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΙ
11 Αυγούστου : Παρουσίαση βιβλίου του κ. Δεύτου
12 Αυγούστου : Αφιέρωμα «Επανάσταση στα Τζουμέρκα, με έμφαση στους Μελισσουργούς» (Συνδιοργάνωση με την Αδελφότητα Αθήνας «Άγιος Νικόλαος» )
13 Αυγούστου: Συναυλία με την Ιουλία Καραπατάκη
14 – 15 Αυγούστου: Φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής με τον Βασίλη Γεραγόρη
Επιπλέον, θα διοργανωθεί ομαδική εκδρομή στο βουνό, προβολή ταινιών και έκθεση φωτογραφίας (από τον κ. Μπανιά Κώστα)

Επίσκεψη Στυλιανού Κονταδάκη στην Άρτα
Επίσκεψη Γραμματέα Οργανωτικού, Δ/ντη Προέδρου και Αναπληρωτή Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Στυλιανού Κονταδάκη στην Άρτα, την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021.
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 και ώρα 17:45 στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ν. Άρτας, της ΝΔ, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου και επί της οδού Μάνθα 7, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη ο Γραμματέας Οργανωτικού, Δ/ντης Προέδρου και Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ. Στυλιανός Κονταδάκης κατά τη διάρκεια της οποίας θα προβεί σε δηλώσεις.

Αναβάλλεται το 10ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3on3 Πρέβεζας
Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η οργανωτική επιτροπή του 10ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3on3 Πρέβεζας:
“Κατόπιν σχετικών συστάσεων των αρμόδιων δημοσίων φορέων, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας η διεξαγωγή του φετινού τουρνουά μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας.
Τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που οφείλουμε να ακολουθήσουμε απαρέγκλιτα εξαιτίας της μεγάλης υγειονομικής κρίσης που διανύουμε, δεν μας επιτρέπουν να διεξάγουμε την φετινή διοργάνωση το δεδομένο χρονικό διάστημα.
Ευελπιστούμε ότι οι υγειονομικές συνθήκες θα μας επιτρέψουν να διοργανώσουμε το τουρνουά εντός του μηνός Αυγούστου”.