Σύλλογος ''Ο ΑΪ ΜΑΡΚΟΣ'': Αναβολή εκλογών

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσουργιωτών Άρτας ”Ο ΑΪ ΜΑΡΚΟΣ” ανακοινώνει/ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι λόγω των μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας του COVID, και σύμφωνα με τους περιορισμούς που επέβαλε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της μετάδοσής του, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε την Τακτική Γενική Συνέλευση και τις Εκλογές του Συλλόγου μας, πουπρέπει να πραγματοποιηθούν τον μήνα Οκτώβριο σύμφωνα με το καταστατικό.
Με νέα ανακοίνωση, βασιζόμενη στις οδηγίες του κράτους, θα σας ενημερώσουμε για την νέα ημερομηνία.

Διανομές ΤΕΒΑ στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη
Με την σημείωση πως στην επιλογή των δικαιούχων ουδεμία συμμετοχή έχει ο Δήμος αφού υπάρχει προβλεπόμενη διαδικασία, ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου καλεί τους δικαιούχους του ΚΕΑ (ΤΕΒΑ) να παραλάβουν την ποσότητα των προϊόντων που τους αναλογεί στα εξής τρόφιμα: Τυρί <Φέτα>, Νωπό Κοτόπουλο και Ελαιόλαδο και οι οποίοι:
1) Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
2) Συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων ( ασχέτως αν η διανομή γίνεται τον Σεπτέμβριο αφορά τους εγκριθέντες για τον μήνα #Ιούλιο 2020 σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.
3) Έχουν ως «σημείο» παραλαβής τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα.
α) Διασέλλου 8:30 έως 11:00
Β) Άνω Καλεντίνης ( ΚΕΓΕ ) 9:00 έως 11:00
γ) Αστροχωρίου 11:00 έως 13:30

Για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας
Συγκέντρωση τροφίμων από τους Paguristas
Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Καρδίτσα πήρε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει η ανοιχτή εθελοντική ομάδα των Paguristas. Τα είδη θα συγκεντρωθούν στην αίθουσα «Δημ. Χατζής» στα Παλιά Σφαγεία από σήμερα Δευτέρα έως και μεθαύριο, Τετάρτη (10:00-14:00 και 17:30-21:00) και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας.
Με βάση τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί, θα συγκεντρώνονται ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, πελτέδες, ελαιόλαδο, πάνες, μωρομάντηλα, βρεφικά γάλατα, κρέμες για βρέφη, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, χαρτιά υγείας, είδη καθαριότητας και κλινοσκεπάσματα. Δε θα γίνεται συγκέντρωση ρούχων και άλλων ειδών πέραν των αναγραφομένων, όπως και αγαθών που χρειάζονται ψυγείο. Θα πρέπει όλα τα είδη να είναι τοποθετημένα σε σακούλες ή κουτιά.