Τίμησαν την μάχη του Σέλτσου

Στις ετήσιες εκδηλώσεις στην Ι.Μ. Σέλτσου σε μια σεμνή τελετή με τα διαχρονικά της μηνύματα τιμήθηκε η θυσία των ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ στο ΣΕΛΤΣΟ παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος, ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Χρήστος Γκόκας, ο Δήμαρχος –και οικοδεσπότης- Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος, κ.α.. Σε σύντομους χαιρετισμούς από τον Υφυπουργό, τον Δήμαρχο, τον Περιφεριάρχη, έγινε αναφορά στη θυσία των Σουλιωτών και στα μηνύματα που στέλνει.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ετέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, υπέρ των πεσόντων Σουλιωτών, στο Μνημείο, το οποίο βρίσκεται στον Μοναστηριακό περίβολο. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους Αρχών και Φορέων.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, πρόσφερε και ένα πίνακα ζωγραφικής στον Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη.

Στο Σέλτσο Άρτας
Στις Εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα στην Ι.Μ Σέλτσου στις Πηγές Άρτας, παραβρέθηκε ο βουλευτής Άρτας του ΚΙΝΑΛ Χρήστος Γκόκας. «Μια μέρα Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες Σουλιώτες τον Απρίλιο του 1804, για την ηρωική θυσία αυτών που έβαλαν πάνω και από την ίδια τη ζωή τους τα ιδανικά της Ελευθερίας, της αγάπης για την πατρίδα, την πίστη τους, την αξία της τιμής και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου» σημείωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ με ανάρτησή του.