Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αι Μάρκος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μελισσουργιωτών Αι Μάρκος, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 6.30 μ.μ. έξω από το γραφείο του Συλλόγου επί της οδού Κουμουνδούρου 9, στην Άρτα.
ΘΕΜΑΤΑ
1. Οικονομικός απολογισμός.
2. Ενημέρωση και συζήτηση για τα οικονομικά προβλήματα του Συλλόγου.
3. Διάφορα θέματα.

Δήμος Νικολάου Σκουφά
Τα σχολεία ήταν έτοιμα για το πρώτο κουδούνι της νέας χρονιάς
Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, βρήκε τον Δήμο Νικολάου Σκουφά πανέτοιμο να υποδεχθεί μαθητές και εκπαιδευτικούς. Όπως σημειώνεται σε ενημερωτική ανακοίνωση, όλες οι σχολικές κτιριακές εγκαταστάσεις του δήμου μας, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, καθαρίστηκαν, εντός κι εκτός (αίθουσες και προαύλιο), απολυμάνθηκαν, έγιναν οι μυοκτονίες και οι απεντομώσεις όπως επίσης και οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης.
Όλα αυτά, ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μας να έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν απρόσκοπτα σε ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Διήμερο με συμμετοχές και διακρίσεις
Διήμερο με συμμετοχές και διακρίσεις (11 και 12 Σεπ 2021) ήταν για τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα , δρομείς του συλλόγου, έλαβαν μέρος στους παρακάτω αγώνες:
1ος Αγώνας Μνήμης «Λέλας Καραγιάννη» (5χλμ) στη Λίμνη Ευβοίας (Δήμος Μαντουδίου).
12ος Αγώνας Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη» στην Πτολεμαΐδα (Άσπα Γκόγκου 2η Γενικής Κατηγορίας Γυναικών στα 10 χλμ).
3ο Βέρμιο TRAIL RUN (24 χλμ) στην Νάουσα (Παππάς Σπυρίδων 3ος Κατηγορίας Ανδρών 40-49 ετών και Ανδρονίκη Γεωργίου 1η Ηλικιακής Κατηγορίας Γυναικών 50-59 ετών).
Ο Σ.Δ.Ιωαννίνων συγχαίρει όλους τους δρομείς του συλλόγου που έλαβαν μέρος στους παραπάνω αγώνες και τους εύχεται καλή συνέχεια στις προπονήσεις και στα μελλοντικά αγωνιστικά τους πλάνα.