Τα «Ερανίσματα» του Ευάγγελου

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2025 στον αύλειο χώρο της Γαρουφαλείου Στέγης του Ιστορικού Μουσείου “Σκουφά” Άρτας (έναντι Παρηγορήτισσας).
Εκεί που πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ευάγγελου Σακέλλιου “Ερανίσματα”, με τα κείμενα του, που φιλοξενήθηκαν στην ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ.

Πλήθος συμπολιτών, άκουσαν σημαντικούς ανθρώπους του πνεύματος και της πολιτικής να μιλούν για την μαχητική γραφίδα του Ευάγγελου Σακέλλιου, σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση πολιτισμού.

Στο πάνελ της παρουσίασης μίλησαν για το βιβλίο και τις απόψεις που διακονούσε ο συγγραφέας, οι Ευστάθιος Ευστάθιος Βεργώνης, Εισαγγελέας εφετών και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Σπύρος Βλαχόπουλος καθηγητής πρώτης βαθμίδας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Όλγα Γεροβασίλη, πολιτικός, βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Δ΄ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Άννα Μπατιστάτου Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Συντονιστής της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας Μιχάλης Νικολάου.

Ο ίδιος ο συγγραφέας, μίλησε στο τέλος, συγκινημένος από την παρουσία συμπολιτών, φίλων και τοπικών πολιτικών παραγόντων, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων Κώστας Πατήλας, ο πρώην βουλευτής Άρτας Θόδωρος Κολιοπάνος κ.α.
Να ευχηθούμε στον Ευάγγελο να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του.
Ν.Α.Σ.