Τζένη Ταπραντζή Κοίλια: υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες δεν κρίνονται στο πρώτο...

Υπάρχει και… δεύτερο ημίχρονο
-Πάμε για την μεγάλη, Ενωτική, ΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

Την προεκλογική της διακήρυξη ενόψει εκλογών 2ης Κυριακής, εξέδοσε η κ. Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής Δημοτικής Αναγέννησης.
Στην ανοικτή, επιστολή της υποψήφιας Δημάρχου Αρταίων Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια, μπροστά στην κρίσιμη τελική εκλογική αναμέτρηση, αναφέρονται τα εξής:
«Το λέμε ξανά, νοιώθουμε πως είμαστε σε μια σημαντική στάση στο μεγάλο ταξίδι για να δούμε την Άρτα μας όπως της αξίζει.

Όλο αυτό τον καιρό είχαμε την αγάπη και την συμπαράσταση της κοινωνίας. Δεν είχαμε κανενός είδους μηχανισμό, διοικητικό ή κομματικό. Με αυτές τις συνθήκες η πρώτη εκλογική διαδικασία ήταν μια σημαντική ΝΙΚΗ, για όλους όσους κράτησαν το κλίμα σε αυτοδιοικητικά πλαίσια και δεν πόλωσαν μπροστά στο κρίσιμο διακύβευμα του Δήμου μας!
Σεβαστήκαμε τους συνδημότες μας, κάναμε κριτική με αυτοδιοικητικούς όρους στην Δημοτική αρχή, στην στασιμότητα και στο παρελθόν.
Σεβαστήκαμε τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, βγήκαμε στο αυτοδιοικητικό προσκήνιο του Δήμου μας αναβιώνοντας το όραμα που χάθηκε εδώ και πέντε χρόνια.
συμπολίτες μας, ζούμε κρίσιμες στιγμές για το μέλλον του Δήμου μας, σ’ένα Ευρωπαϊκό περιβάλλον που εξελίσσεται, και τον Δήμο μας βαλτωμένο σε στασιμότητα, βρισκόμαστε, λοιπόν, στην πιό σημαντική στιγμή για το μέλλον μας.

Καλούμε τους συνδημότες μας, από το ένα άκρο του Δήμου μας μέχρι το άλλο, να σταθεί στο ύψος της απόφασής του και με την κρίση του να δώσει την απάντηση που απαιτείται για το μέλλον. Καλούμε όλες τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, που καιρό τώρα έδωσαν την δικιά τους αξιοπρεπή μάχη, για να αλλάξει η πορεία του Δήμου, να συστρατευθούν μαζί μας σε μια κοινή πορεία για το αύριο της διοίκησής του, μην επιτρέποντας πισωγυρίσματα και στασιμότητες.
Σε ό,τι με αφορά, δεσμεύομαι δημοσίως για όλα όσα μέχρι τα τώρα έχω πεί και εκφράζω με αυτή την ανοικτή επιστολή μου.

Τώρα είναι η ώρα, να συναισθανθούμε τις ιστορικές ευθύνες όλων μας για το αύριο αυτού του Δήμου. Αν νικήσουμε, όλοι μας, και τελευταία εγώ, θα έχουμε βάλει το λιθαράκι μας. Αν όχι, δεν θα μας το συγχωρήσει ο τόπος.
Κι επειδή στην αλαζονεία υπενθυμίζουμε ότι ποτέ οι αγώνες δεν κρίνονται στο πρώτο ημίχρονο…
δεν εφησυχάζουμε, δεν αναπαυόμαστε,
πάμε για την μεγάλη, Πλατιά, Ενωτική, ΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!»