Τζένη ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ- Γιάννης ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ

Ανακοινώνουν συνεργασία των παρατάξεων τους

Οι επικεφαλής των παρατάξεων “Δημοτική Αναγέννηση”, Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια και “Γέφυρα στο μέλλον”, Γιάννης Παπαλέξης, ανακοίνωσαν συνεργασία των δύο παρατάξεων ένα χρόνο πριν τις εκλογές του Δεκεμβρίου. Η εξειδίκευση των θέσεων αλλά κυρίως ποιος θα αναλάβει επικεφαλής των δύο παρατάξεων, μένει να διευκρινιστεί στη συνέντευξη τύπου που έχει ανακοινωθεί για την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.
Στην κοινή ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
“Με κριτήριο την Αγάπη για τον για τον τόπο μας, την αγωνία για το μέλλον του, περίπου 1 χρόνο πριν τις επόμενες Δημοτικές εκλογές, αποφασίσαμε τη συνεργασία των αυτοδιοικητικών μας παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο…
Θεωρούμε ότι αυτή μας η κίνηση σηματοδοτεί το μέλλον αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο Δήμος μας!!
Χωρίς προαπαιτούμενα και με γνώμονα πάντα το διάλογο και και τη συνεργασία προχωρούμε 1 χρόνο πριν σε ατήν την κίνηση ,κάτι που αποτελεί πρωτοπορία για τον τόπο μας!!
Καλούμε, λοιπόν, τα μέσα ενημέρωσης σε συζήτηση για το θέμα αυτό την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, 1 το μεσημέρι, στο τουριστικό περίπτερο στον “προφήτη Ηλία”.”