Τηλεδιάσκεψη με θέμα τον Τουρισμό

Πρόσκληση στάλθηκε στους φορείς τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας για την τηλεδιάσκεψη με θέμα τον Τουρισμό, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8/4/2021.
Όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ αρμόδιου για θέματα τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ που είναι και ο προσκαλών, η τηλεδιάσκεψη για τον τουρισμό γίνεται με στόχο την αλληλοενημέρωση και τον συντονισμό της συνολικής προσπάθειας ενόψει και των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα κατά τη φετινή τουριστική περίοδο. Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8/4/2021 και ώρα 10:30πμ. Εντός των επόμενων ημερών, θα σας αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για τη συμμετοχή σας σε αυτή.
Για οποιοδήποτε θέμα τεχνικής υποστήριξης όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να απευθυνθούν στον Προϊστ. Τμ. Πληροφορικής Π.Ε. Πρέβεζας, κ. Αλέξανδρο Γέροντα, στο τηλ. 2682360260.

«Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο Αρταίων» μέσω…internet!!! 
Έναν σταθερό, διαδικτυακό κύκλο συζητήσεων ανοίγει ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης για την ανταλλαγή απόψεων με τους δημότες.
Μία φορά κάθε 15 ημέρες, ο Δήμαρχος θα συνομιλεί με τους πολίτες ζωντανά σε μια διαδικτυακή κουβέντα με τίτλο «τα παράπονα σας στον Δήμαρχο».
Για την πρωτοβουλία αυτή ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά «Η απουσία φυσικής επικοινωνίας με τους δημότες, με έκαναν να σκεφτώ πως μπορούμε να μειώσουμε τη φυσική απόσταση και να εξακολουθήσουμε να συνομιλούμε μεταξύ μας για όσα μας απασχολούν. Έτσι μέσω Internet μπορούμε να μειώσουμε την απόσταση και να διευρύνουμε τον κύκλο επικοινωνίας μας».
Η διαδικτυακή συζήτηση θα προβάλλεται και μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την θεματολογία, καθώς και την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης διαδικτυακής συνάντησης.

Δωρεάν rapidtest καθημερινά, στην Ηγουμενίτσα
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις αναθεωρημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ, τροποποιείται το προηγούμενο πρόγραμμα των rapidtest και διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα 5 Απριλίου έως και Παρασκευή 9 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην πλατεία Δημαρχείου, στην Ηγουμενίτσα και θα πραγματοποιεί δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapidtest) Covid-19 σε πεζούς, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της υγείας του πληθυσμού από το νέο κορωνοϊό.
Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.
Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλες τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.