Τμήμα Λογιστικής -Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα

Παρεμβάσεις αναβάθμισης στις εγκαταστάσεις και τις υποδομές

Μια σειρά παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές του Τμήματος Λογιστικής-Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πρέβεζα δημοσιοποιεί με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Τμήματος Χάρης Ναξάκης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα λυθεί το πρόβλημα εισροής υδάτων στη στέγη του κτιρίου αφού με τις προσπάθειες της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου και ιδιαίτερα του Αντιπρύτανη κ.Νικολόπουλου, εγκρίθηκε το ποσό των 300.000 ευρώ για την επισκευή της στέγης με την απορρόφηση μέχρι τέλους του έτους ποσού 100.000 ευρώ.

Στον υπαίθριο χώρο της πανεπιστημιούπολης Πρέβεζας το τμήμα θα κατασκευάσει γήπεδο μπάσκετ, τη χρηματοδότηση του οποίου ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στρ. Ιωάννου, οι δε μπασκέτες είναι χορηγία του Γ. Τέφα, διευθύνοντα συμβούλου της μαρίνας της Πρέβεζας.Επίσης εντός του 2021 θα δημιουργηθεί ένα διαδραστικό δίκτυο αποφοίτων του τμήματος όλα τα επίπεδα σπουδών (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό), από την ίδρυσή του έως σήμερα, με σκοπό την ενημέρωση για τις δράσεις του τμήματος,τ η διευκόλυνση της επαγγελματικής και κοινωνικής δικτύωσης των αποφοίτων, την ανάδειξη των επιτυχιών των αποφοίτων,την καταγραφή των τάσεων της αγοράς εργασίας, κτλ.

Επίσης το επόμενο ακαδημαϊκό έτος θα δημιουργηθεί και θα λειτουργήσει μουσείο οικονομικής ιστορίας της Περιφέρειας Ηπείρου ενώ για το καλοκαίρι του 2021 προγραμματίζεται σε συνεργασία με άλλα τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και με την οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου να λειτουργήσει θερινό σχολείο με αντικείμενο “Οικονομία και Ιστορία”