Το Ελαιοπουλάκι της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ξεχώρισε στα Superior Taste Awards 2023
Το δημοφιλές Ελαιοπουλάκι, το πατενταρισμένο κοτόπουλο που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές που βασίζονται στο αγνό ελαιόλαδο και το καλαμπόκι, διακρίθηκε για άλλη μια φορά με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης και δύο χρυσά αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITI) στις Βρυξέλλες, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 2.000 προϊόντα τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο.
Το Ελαιοπουλάκι, που είχε διακριθεί με δύο χρυσά αστέρια και στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2019, βραβεύτηκε και φέτος από 200 σεφ και ειδικούς της γαστρονομίας για τη ζουμερή υφή, την πλούσια γλυκιά γεύση και τη χρυσαφένια του εμφάνιση. Η νέα αυτή σπουδαία διάκριση επιβεβαιώνει έμπρακτα την προσήλωση της εταιρείας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στη διατήρηση της άριστης ποιότητας και γεύσης των προϊόντων της.
Ο Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, δήλωσε σχετικά: «Το γεγονός ότι η νέα χρονιά ξεκίνησε με μία από τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις γεύσης παγκοσμίως για την εμβληματική σειρά προϊόντων Ελαιοπουλάκι, μας γεμίζει χαρά, περηφάνια και αισιοδοξία. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ποιότητα και στην έρευνα και ανάπτυξη, με στόχο να προσφέρουμε ακόμη πιο νόστιμα και καινοτόμα προϊόντα κοτόπουλου που ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν και για την υψηλή διατροφική τους αξία.».
Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.