"Το λαικιστικό περιτύλιγμα που κρύβει βαθύ συντηρισμό της "συνεξουσίας"τους

Η Τζένη Ταπραντζή, επικεφαλής της παράταξης Δημοτικής Αναγέννησης, στον Δήμο Αρταίων, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Εμείς η “Δημοτική Αναγέννηση” κρούουμε τον πραγματικό κίνδυνο για τις Πανεπιστημιακές Σχολές της πόλης μας.
Και αυτό είναι το νομοσχέδιο που εισηγείται η κυβέρνηση με την μείωση των εισακτέων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση των Πανεπιστημιακών τμημάτων και ιδιαίτερα στην περιφέρεια.Διατάξεις που η εφαρμογή τους θα έχει σοβαρές αρνητικές συνέπειες τόσο στην τοπική,κοινωνική,οικονομική ζωή στις πόλεις-έδρες τους,όπως η Αρτα ,όσο και στο οικογενειακό εισόδημα χιλιάδων οικογενειών που θα οδηγηθούν σε πληρωμή διδάκτρων σε κολέγια αμφιβόλου ποιότητας με τα ίδια όμως επαγγελματικά δικαιώματα.

Αυτές μας τις ανησυχίες επιβεβαιώνει και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ.Αλμπάνης,σε σημερινή του συνέντευξη στην πόλη μας,όπου αναφέρει ότι θα υπάρξει μείωση τουλάχιστον 22% των φοιτητών στα Πανεπιστήμια της Ηπείρου.
Σημειώνουμε ότι σχετικό ψήφισμα προτάθηκε από την παράταξη μας στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και υποστηρίχτηκε από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ΔΕΝ ψηφίστηκε όμως από την παράταξη του κ.Δημάρχου.
Ψήφισμα,δηλαδή,που αναφέρεται στο πραγματικό πρόβλημα για το ΑΥΡΙΟ των σχολών της πόλης μας.
Ετσι γίνεται πασιφανής η σοβαρότητα της προσέγγισης μας στον πραγματικό κίνδυνο σε αντίθεση με την “ψευτοεπαναστατική γυμναστική”του Δημάρχου,που κάτω από το “λαικίστικο”περιτύλιγμα κρύβει το βαθύ συντηριτισμό της “συνεξουσίας”του».