Το μήνυμα Μητσοτάκη πριν τις κάλπες

«Όχι» στον εφησυχασμό και «όχι» σε φαινόμενα αλαζονείας είναι το μήνυμα που εκπέμπεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που εστιάζει στην ανάγκη στις επόμενες εκλογές οι πολίτες να επιβεβαιώσουν την γαλάζια αυτοδυναμία.
Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει ένας νέος κύκλος περιοδειών του Κ. Μητσοτάκη και θα εκπέμπεται το μήνυμα πως πρέπει και στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου να σταλεί καθαρή εντολή για ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη θα επισκεφθεί την Κρήτη, όπου όλοι οι νομοί βάφτηκαν μπλε στις εκλογές. Θα ακολουθήσει μια σειρά περιοδειών στην Βόρεια Ελλάδα και κυρίως σε νομούς, όπου το αποτέλεσμα της κάλπης έδειξε πως ενισχύθηκαν κόμματα εκ δεξιών της Νέας Δημοκρατίας.
Μια εικόνα για τις σκέψεις που έχει αναφορικά με την επόμενη κυβέρνηση έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στον Alpha. Ειδικότερα, σημείωσε πως σε μία νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα υπάρχουν περισσότερες γυναίκες, ενώ χρησιμοποίησε και έναν όρο του μπάσκετ μιλώντας για rotation. «Η πιθανότητα συνέχισης σε ένα υπουργείο είναι περιορισμένη. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να αναλάβει ένα άλλο υπουργείο» τόνισε.
«Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα προέκυπτε από αυτήν την κάλπη, πρέπει να επανεπιβεβαιωθεί, αλλά σε συνθήκες όπου ο πήχης της αυτοδυναμίας είναι πολύ πιθανόν, λόγω του γεγονότος ότι μπορεί να έχουμε περισσότερα κόμματα στη Βουλή, να ανέβει» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Αν νομίζουν κάποια στελέχη μας ότι έβγαλαν την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό τους εκλεγόμενοι πολύ καλά με σταυρό και τώρα μπορούν να κάτσουν να απολαύσουν την εκλογική τους νίκη και να μην συνταχθούν με το συλλογικό αγώνα, θα τους περιμένει μια πολύ μεγάλη απογοήτευση μετά τις εκλογές, εφόσον μας εμπιστευτούν οι Έλληνες πολίτες» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη.