“Το πανηγύρι” σηκώνει Ξανά αυλαία

Μια παράσταση μοναδική από την Θεατρική Σκηνή του “Μακρυγιάννη”

Μετά από δύο χρόνια, οι φίλοι του θεάτρου στην πόλη μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ξεχωριστή παράσταση. Η θεατρική σκηνή ανέβασε το έργο του Δημήτρη Κεχαΐδη “Το Πανηγύρι”, σε σκηνοθεσία της Ζωής Μπαρτζώκα.
Το “Πανηγύρι”, ένα από τα δημοφιλέστερα έργα της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας, γράφτηκε το 1962 ως αφιέρωμα στους ανθρώπους του θεσσαλικού κάμπου που εγκαταλείφθηκαν στο περιθώριο της μεταπολεμικής ανασυγκρότησης.

Το έργο ζωντανεύουν με μοναδικό τρόπο στη σκηνή του Μακρυγιάννη οι ηθοποιοί:
Βάγια Αλέξη, Ντίνα Αλέξη, Εύα Γκόγκου, Κώστας Γρούμπας, Νίκος Ζάψας, Παναγιώτης Καραγιώργος, Πωλίνα Μαρνέζου, Νίκος Μπανταλούκας, Δημήτρης Ντιβέρης, Χρήστος Παπανικολάου.
Σκηνοθεσία: Ζωή Μπαρτζώκα
Σκηνογραφία: Δημήτρης Βάσσος
Μουσική επιμέλεια: Ζωή Μπαρτζώκα
Ήχος – Φως: Νίκος Παύλου

Για δυο – λοιπόν – ακόμη παραστάσεις στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου την Κυριακή 29 και την Δευτέρα 30 Μαΐου στις 9:30 μμ το «πανηγύρι» που τόσο αγαπήθηκε!!!

Για όσους θέλουν να μετέχουν σ’ αυτό, κρατήστε θέσεις στα τηλέφωνα 6986921519 και 6947834595.

Και την Τετάρτη 15 Ιουνίου στο θέατρο Κάστρου της πόλης μας. Για όσους δεν πρόλαβαν να το δουν και για κείνους που θέλουν να το ξαναδούν….
Η σκηνοθέτης της παράστασης σημειώνει: «Είναι πολύς ο κόσμος που δεν πρόλαβε να δει την παράστασή μας. το sold out όλων παραστάσεων, εμπόδισε πολλούς συμπολίτες μας, να κάνουν κράτηση.
Έτσι λοιπόν… Σηκώνουμε ξανά την …αυλαία. Οι ερμηνευτές φορούν τα “καλά” τους, λίγο μολύβι στη γωνία του ματιού, λίγο κόκκινο στα χείλη, μια “περασιά” ανοιχτή πούδρα, με την άκρη του δαχτύλου, στη μύτη, έτσι, για “γούρι”…Φώτα.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΑΡΤΑΣ, τον Νικόλαο Μπέη Δομικά υλικά, το cafe MAXIM, τον Κωνσταντίνο Μανταλιά και την ΦωτΟαρτ που βοήθησαν με την ευγενική τους χορηγία.