Το πρώτο ΑΤΜ Φυσικού Χυμού Πορτοκαλιού!

Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων
Με στόχο την στήριξη των τοπικών προϊόντων της Ηπείρου και την προώθηση του φυσικού τρόπου ζωής και άθλησης, ξεκίνησε τη λειτουργία του στο χώρο του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου το πρώτο ΑΤΜ Φυσικού Χυμού Πορτοκαλιού!
Είναι το πρώτο μηχάνημα που μπαίνει στην πόλη των Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Epirus Natural, και δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσους επιθυμούν να απολαύσουν ένα δροσερό ποτήρι φυσικού χυμού πορτοκαλιού να το κάνουν σε ένα μόνο λεπτό.
Τα πορτοκάλια που χρησιμοποιούνται είναι Ηπειρώτικα, κατάλληλα για χυμό και διαλεγμένα ένα -ένα για να προσφέρουν γλυκιά και δροσερή απόλαυση.
Και με αυτή τη συνεργασία το ΠΕΑΚΙ προωθεί τον στόχο και της ΓΓΑ, προτείνοντας σε μικρούς και μεγάλους να… «ζήσουν αθλητικά», ενώ επιθυμία της Ε.Δ. είναι η λειτουργία και σε άλλους αθλητικούς χώρους της πόλης και της Ηπείρου.
Το μηχάνημα λειτουργεί όπως ακριβώς κάθε αυτόματος πωλητής και είναι διαθέσιμο προς χρήση τις ώρες που παραμένει ανοικτό το ΠΕΑΚΙ, δηλαδή καθημερινά από τις 7.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ.

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
Εορτάστηκε η μνήμη του ΑΓΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ

Εορτάστηκε εχθές, Κυριακή, 6-6-2021, στον φιλόξενο και περικαλλή Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδας Πατρών με λιτό τρόπο, αλλά με περίσσια θρησκευτική κατάνυξη, η μνήμη του προστάτη της Θεσπρωτίας Αγίου Δονάτου, με την παρουσία, παράλληλα, πιστών και μελών του Συλλόγου μας.
Για τις ανάγκες του εορτασμού – που διεξήχθη τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων – έγινε μεταφορά από το εξωκλήσι των Μυροφόρων Εγλυκάδας της εικόνας του Αγίου Δονάτου, που είναι προσφορά της Αρετής Καραμπίνα-Χασαποπούλου στη μνήμη του ανδρός της, αείμνηστου συμπατριώτη μας, Δονάτου Καραμπίνα.
Μετά την δοξολογία και την αρτοκλασία, ανεγνώσθη ο πανηγυρικός της ημέρας για τον βίο και τα θαύματα του Αγίου από την Μαντώ Κάτσιου, Έφορο ΠΠΗΚ του Συλλόγου μας από την Πλακωτή Σουλίου Θεσπρωτίας.
Και του χρόνου, με την ελπίδα να εορτάσουμε τη μνήμη του Αγίου χωρίς περιορισμούς.
Χρόνια Πολλά!

Αντιπροσωπεία της Πανηπειρωτικής στο Σούλι
Ολιγομελής αντιπροσωπεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας αποτελούμενη
από τον πρόεδρο Χρυσόστομο (Μάκη) Χήτο – Κιάμο, τον Γενικό Γραμματέα Σωτήρη Κολιούση,
την Έφορο Δημοσίων Σχέσεων Μαρίκα Γκόνη και το μέλος του ΔΣ Κώστα Ζηκόπουλο
κατέθεσαν στις 30.5.2021 στον ιερό χώρο του Σουλίου στεφάνι στο μνημείο όπου απεικονίζεται η ακατάβλητη – ηρωική ψυχή των Σουλιωτών.
Μνήμη, δόξα και τιμή των Σουλιωτών. Υποχρέωση – ελάχιστος φόρος τιμής, και ύψιστο
καθήκον. Το καθήκον αυτό επιτελέσαμε με σεβασμό και ευλάβεια μακριά από κάθε
πρόσκληση. Το εθνικό καθήκον ορίζει και καθορίζει η εθνική μας συνείδηση που δεν
προσδιορίζεται από τις πράξεις ή παραλείψεις κάθε αρχής.
Το δίδαγμα της θυσίας των Σουλιωτών είναι διαχρονικό και οικουμενικό και δεν
συνδέεται με την ημετέρα παροδικότητα.

Νομαρχιακό Τμήμα Άρτας της ΑΔΕΔΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κι ο υπουργός εργασίας Χατζηδάκης, χωρίς απολύτως κανέναν ενδοιασμό, προωθούν για ψήφιση ένα βαθιά αντιδραστικό, αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο, που σε συνέχεια όλων των προηγούμενων, καταργεί και σαρώνει δικαιώματα και κατακτήσεις αιώνων των εργαζομένων» σημειώνεται σε ανακοίνωση από το Νομαρχιακό Τμήμα Άρτας της ΑΔΕΔΥ το οποίο καλεί την Πέμπτη 10 Ιούνη στην ΑΠΕΡΓΙΑ και στην συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην πλατεία Κιλκίς επισημαίνοντας: «Μπροστά σε αυτό το αντεργατικό νομοσχέδιο – λαιμητόμο για τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας έχουμε την υποχρέωση να αντιδράσουμε. Με την πάλη μας και τους αγώνες μας, δεν θα επιτρέψουμε να ψηφιστεί κι αν ακόμη ψηφιστεί, να εφαρμοστεί.
Καλούμε όλα τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους, τα πρωτοβάθμια Σωματεία, το Εργατικό Κέντρο Άρτας, όλους τους εργαζόμενους του Δημοσίου και του Ιδιωτικού Τομέα, τους ανέργους, τους νέους, το λαό, να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και να κατέβουν στον δρόμο του αγώνα».

Απολογιστική Ημερίδα από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων σε Ειδικότητες του Κλάδου Αγροδιατροφή & Βιομηχανία Τροφίμων – Τομέας Θαλασσοκαλλιέργειας», διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
Απολογιστική Ημερίδα της πράξης «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων σε Ειδικότητες του Κλάδου Αγροδιατροφή & Βιομηχανία Τροφίμων – Τομέας Θαλασσοκαλλιέργειας»,
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021, και ώρα 19:00.
Λόγω του Covid -19 η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.